anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce am pieptul plat? de ce nu imi vine si mie ciclul ca la toate fetele? ma urasc

7 răspunsuri:
| JustMe a răspuns:

Fiecare se dezvolta in ritmul lui! Eu am 14 ani si am colege care au pieptul plat. Nu iti fa griji, iti va veni ciclul si iti vor credte sanii cand te astepti mai putin.
Te pooop:*

| dya a răspuns:

Pai asta depinde de organism...ca si eu am 14 ani si nu sunt aa dezvoltata, ciclu mi-a venit dar pieptul e cam plat. Dar nu disper sa ma dezvolt si eu ...si o sa fiu ca toate celelate.

| DeyCj a răspuns:

Ai răbdare că o să îţi vină şi ţie vremea.Nu toate fetele se maturizează egal şi uniform.Eu ştiu fete care au 20 de ani şi comportament de fete de 15.Deci nu îţi face griji.Toate la vremea lor happy. mai multe îţi pot spune fetele... happy, nu trebuie să te urăşti pentru chestia asta. happy

| ♥ Sorina a răspuns:

Hey!
O sa te dezvolti la timpul tau, nu toate fetele sunt cu un piept mare, cunosc multe cu pieptul mic. Cunosc o fata cu un piept urias si sa stii ca nu este prea placuta de oameni. Deci relax.
Iar ciclul o sa vrei sa nu-ti vina, este foarte nasol, deci mai bine FARA.

Paa!winking

| ҡđų' a răspuns:

Nu ai de ce sa te urasti

fiecare fata e speciala in felul ei si fiecare fata se dezvolta in functie de organism

si nu iti fa probleme in legatura cu menstruatia...cunosc fete calora le'a venit la 18 ani

important e sa fi tu sanatoasawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca nu te bulesti

| Ioana_9141 a răspuns:

Cati ani ai?

Dc sa te urasti iubita "?

DEpinde de organismul tau
O sa iti creasca sani

Si menstruatia va veni in curand.
ai incredere in tine.