Buna, daca e vorba de persoana iubita, si nu l-ai uitat inca...amintirile sunt durereoase si daca ai iubit cu adevarat cu siguranta nu ai uitat, te-a marcat poate mult aceea relatie si acea persoana, totusi poate il vei uita, incercand sa il uiti, poate pentru ca nu ai avut prea multa initiativa, de aceea nu ai uitat inca, dar cu timpul te vei `vindeca` de acele amintiri, totul are un inceput si un sfarsit.
Buna!
iti amintesti anumite lucruri chiar daca a trecut foarte mult timp de atunci pentru ca anumite lucruri nu vrea memoria sa le uite si raman impregnate direct in memorie si de acea ti le amintesti ca si cum ar fi fost ieri...
Pentru ca zilele vin si trec, anii vin si trec, viata vine si trece iar noi nici nu ne dam seama.
Psihoyounger
Depinde. daca e vorba de un fost iubit. E posibil sa nu il fi uitat. poate inca il iubesti.
Daca e vorba despre o tragedie.accident.chestii de genu; le resimti.
Depinde de mai multe lucruri
Bafta!:*
Pn ca sint niste amintiri valoroase pn tine. pe care la-ai compartinit cu persoanele dragi tie
Dar de mine ce spui...eu mai plang dupa un baiat de vreo 3 ani...eu sunt un caz fara speranta... dar e normal sa suferi...si eu am aceeasi problema ca tine...inseamna ca inca mai traiesti in trecut sau ai vrea sa schimbi ceva de pe-atunci.
Pentru ca, chiar daca a trecut atata timp acele amintiri inca iti mai trezesc anumite sentimente - de tristete sau de bucurie -. nu poti uita acele lucruri...
Buna!
Poate pentru ca te gandesti la ele sau un lucru iti aduce aminte de acele intamplari...acum depinde si ce fel de intamplari
Pentru ca inca esti tanar(a) inca....asteapta sa mai imbatranesti si atunci ai a vezi....ha
Pentru ca nu ai reusit sa depasesti momentul. Poate te-a ranit adinc iar ranile sufletului se cicatrizeaza incet.Incearca sa gasesti partea buna a lucrurilor care au fost, iar in rest, timpul este un doctor bun.
Pentru ca au fost lucruri importante pentru tine pe care nu le poti uita atat de usor
Andutzu05 întreabă: