| Innaas a întrebat:

De ce animatoarele sunt vazute ca niste curve?

4 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Animatoarele din club ce le-am vazut eu, nici nu erau dezbracate si nici nu dansau pe bara. Pur si simplu dansau. Adica ori ca dansez eu ca ma duc in club degeaba, ori ca danseaza ea pe scena aia sa-i zis asa, dar ia bani nu vad nimic rau in asta. Sunt altele si care se dezbraca, si nu se limiteaza doar la asta. Astea sunt vazute asa cum spui tu, dar nu toate fac asa. Cum lumea nu stie daca exista vreuna cumintica le baga pe toate in aceeasi oala. Daca iti place dansul si vrei sa faci ceva din asta mai bine te bagi intr-o trupa de dans. faci o scoala in domeniu.

| DedeeAndreea a răspuns:

Pentru ca sunt! laughing)

| IonelaMV a răspuns:

Pai:
O femeie serioasa sta acasa si face mancare sa zicem!
Animatoarele danseaza la bara pentru barbati goale! Si de aia...
Deci asta e,sper ac ai inteles ce am vrut sa spun, si sa nu te faci animatoare, daca esti o fata cumintica si la locul tau, toti te vor lua ca pe o curva! E viata ta poti face ce vrei, a fost un sfat!
Bafta! Fundita?big grin

| 23Suiram a răspuns:

Nu toata lumea le vede curve. Din pacate ele si-au creat imaginea asta, pentru ca nu toate sunt suficient de destepte ca sa impace si capra si varza. Marea majoritate rezolva doar capra... pentru bani. Prea putine se complica sa gaseasca solutii pentru a-si pastra integritatea morala.

Întrebări similare