| alexalx1234 a întrebat:

De ce aproape toate fetele consuma alcool, fumeaza si umbla prin cluburi? Chiar si de la varste foarte fragede

15 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Pentru ca sunt influentate de tot ce vad pe Facebook sau Instagram. Doar copiaza comportamentul altora, incercand sa fie cool.

| RAY a răspuns:

Tu mereu iti gasesti argumente de astea care sa iti satisfaca biosul de confirmare,recunoaste omule ca nu atragi sexul opus si asta e, nu toate beau, exagerezi, urasti fetele ca nu te plac, atractia e involuntara nu e vna lor ce castig ca le urasti, nimic

| alexalx1234 explică (pentru RAY):

Urasc la o fata ca face chestii de genul. Viciile astea le uratesc. Vino la Constanța si o sa imi dai dreptate. Le vezi pe toate cu tigarile in mana si prin cluburi. Pana si pe alea de 13-14 ani

| Violleta2022 a răspuns:

Generalizare total eronata!
Nici macar jumatate nu consuma alcool, poate doar cele din cercul care te invarti tu, dar nu este adevarat.

| eckblume a răspuns:

Scuza-ma, dar tinzi le vezi doar pe cele din orasul tau. Ai iesit in lume/in alte colturi ale tarii sa vezi si alte tipuri de fete/femei?
In Constanta e previzibil sa vezi astfel de comportament deoarece oamenii vin sa se distreze, iar in cele mai multe cazuri apare "dezmatul". Am avut la facultate colege din Constanta si sunt total opusul a ceea ce crezi tu. Erau tot timpul linistite, amabile si aveau note de 9 si 10. Nici vorba sa aiba vicii.
De ce exista astfel de fete?- Din cauza anturajului sau a familiei.
Fiecare alege sa fie intr-un anumit fel. Tu esti un baiat cuminte, linistit, fara vicii da? Asa cum esti tu, mai sunt si multe alte fete. Adica la locul lor care nu prefera petrecerile zgomotoase cu droguri si alcool.
Adolescenta e o perioada periculoasa, deoarece multi /e ajung sa ia exemple gresite si sa faca tot felul de tampenii. E usor sa judecam, dar nu e numai vina lor. Exista parinti care nu vorbesc cu copiii lor, nu ii invata ce e bine si ce e rau deoarece sunt ocupati sa faca bani. Sau exista parinti prea autoritari, iar copiii vor sa faca exact opusul din incapatanare. Interesant ar fi sa primesti raspunsuri fix de la persoanele care se incadreaza in categoria precizata de tine.

| alexalx1234 explică (pentru eckblume):

Nici cu mine nu vorbesc parintii si nu ii intereseaza cum ma simt, dar aia e.

| eckblume a răspuns (pentru alexalx1234):

Tu ai simtul responsabilitatii, insa altii nu il au.

Răspuns utilizator avertizat
| TheWznd a răspuns:

Da care-i problema în a consuma alcool, a fuma și a umbla prin cluburi?

Mi se pare fascinant cum pentru unii oameni ca voi să consumi alcool, să fumezi sau să ieși în oraș îți scade calitatea umană, te face o persoană mai puțin demnă.

Dar nu vă văd pe nici unul să vă plângeți de femei (sau oameni în general) care mint, care sunt răi, care abuzează alte persoane, care fură, care manipulează, care nu respectă legile de circulație și provoacă accidente, care nu acceptă oamenii care nu sunt ca ei, care nu înțeleg cum funcionează politica, care nu știu istorie, care cred că violul poate fi motivat. De ăștia nu vă plângeți niciodată, deși ei sunt un pericol pentru întreaga societate, pe când unu care se îmbată sau care fumează e un pericol doar pentru el (și în foarte puține cazuri pentru persoanele din imediata lui apropiere).

Nu înțeleg, cum își funcționează ție creierul? Cum, în capul tău, o țigară te face mai puțin om, sau un om mai rău? Cum o beție te face mai puțin demn?

Aveți o problemă gravă, sincer.

| alexalx1234 explică (pentru TheWznd):

Poate tu ai o problemă gravă. Dacă nu îți convine întrebarea de ce ai mai răspuns? Chiar nu vă înțeleg. Unde ai văzut că am zis ceva împotrivă cu ieșitul în oraș? Nu mi se pare deloc normal ca acele fete să se facă muci de la băutură și după să și-o tragă cu toți tâmpiții în băile cluburilor. Mie nu îmi plac genul ăla de fete, dar dacă doar de genul ăla dau oriunde ce să fac?

| TheWznd a răspuns (pentru alexalx1234):

Am răspuns pentru că vreau să înțeleg genul ăsta de gândire, pentru că, sincer, nu reușesc. Ți se pare că orice fată care se face muci și-o și trage cu un necunoscut în băile cluburilor? Adică poți la fel de bine să te faci muci și după să mergi acasă să te culci. Nu știu, întreb și eu, tu nu te-ai îmbătat niciodată în viața ta? Dacă te-ai îmbătat, ți-ai tras-o cu cineva necunoscut într-o baie? Dacă da, atunci problema e la tine, nu la fetele care se îmbată. Și nici măcar asta nu e o problemă. Fiecare are dreptul să și-o tragă cu cine vrea, atâta timp cât nu face rău nimănui.

| adriangrowinglife12 a răspuns (pentru TheWznd):

Omule, tu nu vezi ca e evident ca mai mult ca sigur el are pana in 18 ani? si probabil tu ai cu 10 mai mult. Lasa-l doamne iarta-ma in pace ca nici tu la varsta lui nu gandeai mai matur. o sa se maturizeze si el, si da, si celelalte lucruri sunt foarte toxice pentru societate dar nu ies asa de mult in evidenta cum iese curvaraeala si celelalte vicii mentionate mai sus.

| TheWznd a răspuns (pentru adriangrowinglife12):

Am 22 de ani, vere, calmeaza-te.
Daca tu ai fost ignorant cand ai fost tanar, asta nu toate persoanele de pe lumea asta is ignorante si indiferente.

Cat despre felul in fare ies in evidenta, depinde in ce fel de cercuri te invarti. Daca esti intr-un grup de oameni care nu face altceva decat sa se planga ca nu stiu cine ii curva/curvar, si sa numere cate tigari fumeaza x si y in pauza de la curs atunci da, asta iese cel mai tare in evidenta. Daca te invarati intr-un grup de persoane care chiar incearca sa contribuie activ cu ceva la societate (a, si pe care nu ii priveste cine cu cine face sex), celelate ies in evidenta.