Din curiozitate, impinsi de anturaj sau da pur si simplu se cred ca au un plus fata de ceilalti fumand
Nu neaparat. Nu neg ca majoritatea vor sa fie "cool", sa fie ca restul gastii sau sa impresioneze pe altii, ca au sange`n... si fumeaza, dar exista si exceptii, care se apuca din alte motive: au probleme la scoala, acasa cu parintii, si isi gasesc refugiul in diverse vicii ca si tigarile, alcoolul sau mai rau, drogurile.
Ma enerveaza astia care zic ca toti care fumeaza de tineri vor sa fie smecheri... majoritatea da, dar cum am spus si mai sus sunt si alte motive.
Ar mai fi curiozitatea: "doar una, sa vad cum e"... "hai 2 ca n`are ce sa mi se intample"... "un pachet pe zi nu e mult" si atunci cand vor sa se lase, nu mai pot.
Sau pentru a fi acceptati in anumite grupuri.
Oricum, nu fumeaza pe banii sau pe sanatatea noastra deci n`ar trebui sa ne pese atat de tare.
Buna! majoritatea adolescentilor se apuca de fumat din cauza anturajului (ca sa fie si ei ca toti ceilalti din grup ca sa se poata integra )si acum cred ca e o moda sa fumezi (mie mi se pare ff rau sa fumezi sa platesti sa iti distrugi sanatatea)
sper ca te-am ajutat
pa, pa
Din pacate, da.
Ei cred ca e un 'trend' sa-ti strici sanatatea de la varste fragede.
Eu una sunt 100% impotriva tigarilor.
Poate si anturajul, poate si curiozitatea...depinde de fiecar maj se apuca de fumat pentru ca multi o fac si na cum sa fie ei pe langa...deci in clz mai mult anturajul si dorinta de a nu parea un ratat, cred