anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce aproape toți adolescenții/tinerii români nu suporta muzica kpop? De ce trebuie sa îmi fie rușine ca atunci când cineva de varsta mea mă întreabă ce muzica ascult să spun că kpop? Măcar nu ascult manele,sau mai știu eu ce melodii în care se vorbește de droguri,femei,bani, s×x... Ador trupele de fete kpop gen NewJeans,blackpink, etc happy
Normal că pe lângă mai ascult și alte melodii dar pur și simplu nu înțeleg de unde atâta prostie

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

De gustibus et coloribus non disputandum.
Si ce te intereseaza pe tine ce asculta sau nu asculta altii?
Fiecare asculta ce-i place!

| MarianWLF a răspuns:

De ce sa iti fie rusine daca asta iti place, soramea asculta mult kpop e fana inraita blackpink, mai bine asculti piese kpop care iti dau o stare de bine decat depresivele care se asculta in ziua de azi.

| Violleta2022 a răspuns:

Muzica kpop este muzica stilul pop cantata de coreeni.
O asculta cine-i place, mai ales ca-i in coreeana si nu este pe gustul tuturor, fiind o piata restransa de ascultatori.

Incearca sa-ti faci o educatie muzicala mai vasta, sa treci peste blocazul asta si sa intelegi si muzica pop internationala, muzica pop romaneasca sau muzica clasica, ca sa poti face diferenta a ceea ce azi tu numesti "prostie'.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ca nu e in cultura noasta... pare mai mult muzica pentru copii de sub 10 ani

| Hyperion7 a răspuns:

Asculți in căști, asta pentru a nu ofensa vreun manelist cu pierce in naswinking
Da pe bune acum, nu a zis nimeni că trebuie să te rușineze genul muzical pe care îl asculți.
Înainte de a te rușina, gândește te că alții asculta muzica cu prostii peste tot, de față cu bătrâni sau copii mai mici ca vârstă și ei nu au vreo treabă.
Așa căbig grin

| Madaxo97 a răspuns:

Pentru că în primul rând nu se înțelege nimic din acele versuri, limba coreeană e una foarte grea și complet indescifrabilă pentru noi românii, nu stă nimeni să traducă versurile să vadă cat de profunde sau frumoase sunt melodiile lor. Și eu personal consider că muzica Kpop e supraapreciată de fanii înfocați, pur și simplu nu vad ce vedeți așa special la această muzică, am și eu cateva melodii care îmi plac și îmi dau un vibe bun desi habar nu am ce cântă ei acolo, de exemplu îmi place de la BTS - On, Blood sweat and tears, DNA, Butter, ITZY - Loco, Blackpink - Kill this love, dududu, pink venom, how you like that, Lisa - money, Jisoo- Flower și cam atât, în timp m-am plictisit și de astea, dar sunt melodii ok, totuși nu văd de unde această obsesie pentru kpop, când noi nu cunoaștem limba coreeană și nu înțelegem nimic din versurile lor, nici wow nu sună muzica, e genul de muzică de care te plictisești rapid, comercială.

| pisica2017neagra a răspuns (pentru Madaxo97):

Ascult doar cateva melodii pentru ca imi place vibeul, nu pentru ca sunt obsedata de coreeni, si mie mi se pare ciudat, eram curioasă de unde vine ura asta fata de persoanele care asculta kpop, atat?

| DragosDeLaDabuleni a răspuns:

Salut Barosane! Cum tu nu vrei sa vi judecata ca asculti muzica k pop, nici tu nu ar trebuie sa iti bagi nasul unde nu ti fierba oala (adica in manele si trap). Daca vrei sa iti distingi gusturile muzicale recomand sa asculti casatorie de martha logue. Acest baiat face rap crestin si nu vorbeste de droguri femei bani si sxx acolo!