| RockStar a întrebat:

De ce aproape toti baietii sunt asa de nesimtiti thinking ?
o fata a stat cu un baiat ia cerut sa se culce cu ea si normal s-a culcat si dupa aceea baiatul i-a dat pa fara nici un motiv .
acum sta cu alt baiat si s-a culcat si baiatul acela si cand sa vina seara observa ca baiatul respectiv a pus-o pe invizibil .Totusi el era online . [ asa a facut si fostul ei prieten ] . Crede-ti ca a profitat dupa fata sau nu stie sa se comporte cu vreo fata ? thinking .
al doilea baiat pare mai de treaba dar din cate am auzit nu prea a avut prietene si era si virgin :d . Ce sfaturi imi puteti da sa ii spun la amica mea :*.
scuze daca am greseli sad:* .

14 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Păi, la curve așa proaste, băieți așa nesimțiți laughing

| RockStar explică (pentru TeoPT):

Nu e " curva ". dar e o persoana foarte sufletista si pune repede suflet pe orice. de aceea face ce face.

| Liviu a răspuns:

Voi vedeti virginitatea ca pe o povara? Sa fim seriosi...
Pe prietena ta o mananca rau veveritahappy
e problema ei.
Daca e credula si crede orice i se spune.
De asta nu ma implic in relatii cu fetele de varsta mea.
Putine is alea care au ceva de spus, ceva care sa te faca sa ai fluturi in stomac.
E problema prietenei tale.
P.S nu ii urma exemplul.

| RockStar explică (pentru Liviu):

Da si ce crezi ca baiatul a stat cu ea decat sa profite dupa ea sau?
Poi baiatul nici nu i-a spus ca doreste sa se desparta de ea.
Crezi ca o va face? Sau va face ca celalalt baiat nu o sa spuna nimic si ea se va gandi " cu ce am gresit ".
Totusi baiatul acesta de care va spuneam e destul de treaba dar nici eu una nu il credeam in asemenea hal sa faca asa ceva sa o puna pe invizibil.
Tu de ce crezi ca a pus-o pe invizibil? Sa isi faca ea grija?
Totusi ii spunea " ies afara ". de ce se mai chinuia sa ii spuna?

| push2gl a răspuns:

Daca ea ii schimba asa des si se culca cu toti poate este ea de vina

| RockStar explică (pentru push2gl):

Din cate stiu si fata era virgina atunci cand a facut-o primadata :d.
Mie mi-a spus ca a facut-o primadata cu baiatul ala de dinainte doar sa scape, adica sa numai fie nici el nic ea virgina. sa nu rada toata lumea de ea.
Si recent s-a combinat cu baiatul acesta. si na thinking din cate mi-a spus fata l-a intrebat ogramada de chesti si i-a spus adevarul. [ deoarece ea a aflat de la alcnv ce gen de om e. dar nu credea :p ] si totusi a spus baiatul din gura lui totul thinking habar nu am ce sa inteleg. Deci baiatul acesta a profitat de ea si de aia a bagat-o pe invizibil?

| hunterpainting a răspuns:

Sa se culce cu cine vrea daca ii place

| RockStar explică (pentru hunterpainting):

Si crezi ca a profitat de ea?thinking

| hunterpainting a răspuns (pentru RockStar):

Nu neaparat.

daca se simt bine impreuna inseamna ca au profitat unu de altu big grin

Apei sincer faza cea mai tare a deranjat-o pe fata ca a pus-o pe invizibil. Si nu stie nici motivul thinking

O fi avand vreun motiv baiatu, prea le gandeste si ea adanc pe toate.

Totusi ea nu e genul de fata sa isi bata joc sau sa ii dea vreun motiv sincer.
Crezi ca fata aceea gandeste gresit?

Nu gresit, dar isi face prea multe griji.

Poate chiar tine la el cu adevarat si de aceea isi face atatea griji si nu ar dori sa il piarda si totusi daca o sa fie asa sa se desparta acel cuplu. Baiatul o va pierde deoarece tipa ii ofera tot ce isi dorea el dar na. oh go on.