Voi vedeti virginitatea ca pe o povara? Sa fim seriosi...
Pe prietena ta o mananca rau veverita
e problema ei.
Daca e credula si crede orice i se spune.
De asta nu ma implic in relatii cu fetele de varsta mea.
Putine is alea care au ceva de spus, ceva care sa te faca sa ai fluturi in stomac.
E problema prietenei tale.
P.S nu ii urma exemplul.
Da si ce crezi ca baiatul a stat cu ea decat sa profite dupa ea sau?
Poi baiatul nici nu i-a spus ca doreste sa se desparta de ea.
Crezi ca o va face? Sau va face ca celalalt baiat nu o sa spuna nimic si ea se va gandi " cu ce am gresit ".
Totusi baiatul acesta de care va spuneam e destul de treaba dar nici eu una nu il credeam in asemenea hal sa faca asa ceva sa o puna pe invizibil.
Tu de ce crezi ca a pus-o pe invizibil? Sa isi faca ea grija?
Totusi ii spunea " ies afara ". de ce se mai chinuia sa ii spuna?
Din cate stiu si fata era virgina atunci cand a facut-o primadata :d.
Mie mi-a spus ca a facut-o primadata cu baiatul ala de dinainte doar sa scape, adica sa numai fie nici el nic ea virgina. sa nu rada toata lumea de ea.
Si recent s-a combinat cu baiatul acesta. si na din cate mi-a spus fata l-a intrebat ogramada de chesti si i-a spus adevarul. [ deoarece ea a aflat de la alcnv ce gen de om e. dar nu credea :p ] si totusi a spus baiatul din gura lui totul habar nu am ce sa inteleg. Deci baiatul acesta a profitat de ea si de aia a bagat-o pe invizibil?
Si crezi ca a profitat de ea?
Nu neaparat.
daca se simt bine impreuna inseamna ca au profitat unu de altu
Apei sincer faza cea mai tare a deranjat-o pe fata ca a pus-o pe invizibil. Si nu stie nici motivul
O fi avand vreun motiv baiatu, prea le gandeste si ea adanc pe toate.
Totusi ea nu e genul de fata sa isi bata joc sau sa ii dea vreun motiv sincer.
Crezi ca fata aceea gandeste gresit?
Nu gresit, dar isi face prea multe griji.
Poate chiar tine la el cu adevarat si de aceea isi face atatea griji si nu ar dori sa il piarda si totusi daca o sa fie asa sa se desparta acel cuplu. Baiatul o va pierde deoarece tipa ii ofera tot ce isi dorea el dar na. .
Elenastoica9 întreabă: