Hei, cine isi permite sa-mi injure trupa favorita facandu-i gay? Daca lui Bill ii place sa se machieze, nu inseamna frate ca e gay. Gay e ala ca Solcanu care vine zicand din 5 in 5 min. "Ah, la naiba" si care e un gay pitiponc(scuzati expresia). Ce aveti mai cu Tokio Hotel: ba ca's emo, ba ca's gay, lasati-i frate in pace. Eu una ii ador si nu merita. (faceti-l pe Justin Bieber gay cat vreti ca nu ma supar). Bill canta despre reltii esuate cu unele fete, iar voi ziceti ca-i gay. x(
Nu e nimeni gay! \m/
O poza cu bill care chiar trebuie vazuta;)
http://sphotos.ak.fbcdn.net/......5213_n.jpg
:)) \m/
Mie Tokio Hotel nu mi de pare ca e o trupa gay. Multi se iau de ei. Toti zic ca sunt gay cand nu e adevarat. Sunt toti frumosi si chiar au o voce buna. Nu are rost sa ii faceti gay. Arata ei unpic dar nu sunt. Tokio Hotel 4ever! :*
Servus, pentru ca sunt niste cocalari(unii), fraeri sau oameni care se iau dupa imbracaminte sau stil ca sa caracterizeze oamenii
Hey! tokio hotel nu sunt gay! bill ca. mi-a spus pe facebook, in timp ce tom urla la el sa plece ca au treaba, cu poze cu ei sarutandu-se, nu sunt gay! sunteti penibili!
Fiindca cei din mass-media stiu ce sa ne bage pe gat . Pot spune ca la inceput si eu am fost de aceeasi parere, adica wtf voi ati vazut ce par avea Bill?! Dar dupa ceva timp ( cand am auzit ca si-a facut baiatu` prietena ) mi-am schimbat parerea . Si totusi nimeni nu poate stii
Buna!
Pt. ca sunt prosti(aia care spun ca s gay TH)nu ai ca sa le zici.
Aia care spun ca sunt gay sunt niste prosti.pe buna acum.pentru ca bill este un ingeras sensibil, foarte sweet nu inseamna ce e gay, la fel si tom.si gustav si nici georg.sunt o mare faan si stiu cum este.toti.ba sa-s emo, ba ca-s drogatai, ba ca-s gay.deja m-am obisbnuit si nu-mi mai abt capu sa le explic ca nu-s gay.pe buen acum.cine asculta tokio hotel. orice melodie(toate sunt super)si spune ca nu stiu sa cante, ala e retardat.adica.cum sa nu-ai placa tokio hotel.ma rog, fiecare cu gusturile lor.
TOKIO HOTEL 4 EVER AND EVER
Stai calma, si eu sunt fana si stiu cum e... dar sunt fireste prosti sa judece dupa aparente.Ideea a fost scornita pentru stinge succesul lor, mass-media a dezvoltat-o si acum orice tampit spune asta.Totusi in ciuda criticilor, Tokio Hotel continua sa ia premii si sa faca concerte impecabile.Bill e cel mai scump solist cu o voce de milioane...si apropo sunt curioasa daca baietii care zic ca Bill e gay, au atatea fete sa viseze la ei. Asa ca So What? Imi place muzica lor il ador pe Bill si chiar nu ma intereseaza ce zic astia:* TOKIO HOTEL FOREVER!
000MadMAX000 întreabă: