| Barbu_Alexandru_Marian_1994_L8eY a întrebat:

De ce aproximativ 85% din fete/femei sunt atrase in primul rand de aspectul fizic a unui baiat/barbat si pe urma daca acel baiat are si creier?!

Am 19 ani si sunt supraponderal( http://www.99poze.ro/Alex_865449111/), si de foarte multe ori am pierdut fete in fata altor prieteni ce peste o perioada de timp si-au batut joc de ele!

Răspuns Câştigător
| BubbleShoot a răspuns:

Pai asa e la inceput te uiti la aspect pentru ca,, pui ochiu,, pe cineva nevorbind cu el.Pai nu ar trebui sa te ingrijorezi toata lumea o sa-si gaseasca pe cineva. nu toate fetele sunt slabe si cauta baieti slabi. sunt si altele mai plinute poate carora le place de tine. acum ar trebui sa nu ai nici tu pretentii. Ai putea incepe un program in care sa slabesti cateva kg pentru a te simtii mai bine in pielea ta( mananca de 3 ori pe zi, fara paine, seara putin si fa sport chiar du-te la sala ) Asa sunt baietii, asa e lumea acum si fetele. daca baiatul e prea bun nu ne place si il luam de prost pana cand gasim altii mai,, tari,, si ne fraieresc.

5 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Mna nu stiu ce sa zic, si eu am 1, 85 cu 102 kg, dar si parintii mei sunt mari, am cui semana.Problema e ca tu poate poti sa slabesti.Eu cand aveam 19 20 de ani am tinut o cura de slabire fara paine cam un an.De la 102 kg cat aveam atunci... ajunsesem la 90 de kg, sub 90 de kg nu dadeam jos si sport am facut degeaba. Nu conteaza cum arati, ci cum gandesti mi-a spus o data o femeie.Dar na, ai 5 degete la o mana, nu sunt toate la fel.

| mimiwewem a răspuns:

Arăți bine. Dacă vrei să slăbești o poți face în timp.
Fetele alea nu au creier!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o chestie generală. Aşa sunt multe, însă sunt destule excepţii. Evidenţa asta se poate la fel de bine aplica şi în cazul bărbaţilor.

| b0denN a răspuns:

Eu stiu o chestie, de ce nu poti sa ajungi si tu la un corp perfect? Nu poti?
Nu eu stiu o chestie, nu poti inseamna, imi e prea lene sa incerc!
Si intr-o relatie deschisa intotdeauna v-a exista comunicarea!

| Barbu_Alexandru_Marian_1994_L8eY explică (pentru b0denN):

Un corp perfect? laughing sa nu sarim calu... in cea mai mare masura ai dreptate!