| XatomisX a întrebat:

De ce asa multi oameni sunt obsedati de religie? au pe tot icoane detoate si cand ii intrebi ceva despre religie nu stiu nimic straight face sau cand intra intr-o greutate se roaga nu incearca sa o rezolve sau daca fac o prostie zic ca asa a vrut Dumnezeu nu ii inteleg deloc de ce nu accepta realitatea.S-au cand este sa pupe moastele se bat ca si chiorii laughing si zic ca mai sunt credinciosi.Eu sunt ateu si sunt mandru nu am nimic cu religia dar sunt prea multi necunoscatori si oameni obsedati de religie voi ce credeti? dau funda cel mai inteligent raspund

3 răspunsuri:
| Brâncuşi a răspuns:

Bună ziua, în general babele sunt aşa, într-o perioadă am fost şi eu ateu dar na, nu m-a ajutat cu nimic, înseamnă ceva să crezi în ceva nefiresc care nu l-ai văzut niciodată? Of course... În fine te susţin şi aştept un răspuns concret doar să răspundă vreun preot la această întrebare.
O zi bună!

| ayosmdk a răspuns:

Eu nu cred in religie ci in credinta. Ateismul este o greseala grava a oamenilor. In fine, nu stau sa dezvolt. Nici eu nu sustin toate acele lucruri, icoanele, moastele... dar cred in Dumnezeu ( sunt penticostala). Sper ca in curand sa vezi cat gresesti

| Itsyourshot a răspuns:

Buna! Un raspuns lung, fara noima, in care iti pierzi sirul nu si-ar avea rostul si ar plictisi intr- anumita masura, asadar am sa iti raspund in cel mai simplu mod posibil :
Religia a fost, este, si o sa fie in continuare principalul si cel mai puternic mijloc de manipulare in masa a societatii. happy