anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce aspecte se tine cont atunci cand se decide un expert TPU? Cate voturi trebuie sa ai si de care? Cati fundoi?

Răspuns Câştigător
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Http://www.tpu.ro/blog/?p=601

6 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Trebuie sa ai multe raspunsuri folositoare si cat mai multe voturi happy.

Abh
| Abh a răspuns:

Oricine scrie "fundoi" e automat descalificat din cursa, imi pare rau. Fa-ti alt cont si mai incearca.

| Happyness a răspuns:

Multe puncte, multe fundite sute de fundite.

| cretzufinish a răspuns:

EFICIENTA (unui user) = Raspunsuri castigatoare / Total raspunsuri. In plus trebuie sa fii nominalizat de alti useri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am mai raspuns la astfel de intrebari si acelasi lucru il voi spune si acum:nu conteaza numarul voturilor primite si nici numarul raspunsurilor castigatoare, ci calitatea lor.Acestea trebuie sa fie cu adevarat inteligente si folositoare, iar prin raspunsurile tale trebuie sa incerci sa nu isti discutii si conflicte pe site.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In primul rand iti trebuie un avatar beton. Nu glumesc, numai arunca si tu o privire pe avatarele expertilor, toate il au pe vino-ncoa'. Dup-aia n-ai voie sa ai doua conturi, daca te prinde adminul te amendeaza. Trebuie ca raspunsurile tale sa fie intelepte si pline de mesaj. N-ai voie sa primesti voturi stupide (iti scad sansele considerabil)... nici amuzant daca ma gandesc bine, pentru ca unii te voteaza amuzant numai sa nu-ti dea stupid; prietenii stiu de ce! happy Trebuie sa ai peste 2000 de raspunsuri "cu miez", daca ma intelegi. Si daca se poate jumate din ele sa fie funditate. Restul ti l-au spus fratii nostri intru TPU. happy By the way, stii care-i pluralul la fundoi? happy

Întrebări similare