Pai e cam simplu.Acum ceva timpnu existau fitoase care se marita cu un barbat doar pentru bani.Atunci se muncea foarte mult.Acum dimpotriva.cum au aparut femei care stau cu un barbatdoar pentru bani.Aceste casatorii se desfac asa de usor deoarece nu mai sunt bani, femeia a plecat si se duce la altul cu bani.Dar nu sunt toate femeile la fel.
Pentru ca totul se face "in viteza", si la innodat si la deznodat casnicii!
Pentru ca tinerii se gandesc numai la prezent si cat de indragostiti sunt.Cand se casatoresc isi deschid ochii si daca au si un copil e mai rau. divorteaza si apoi se racasatoresc sauraman singuri
Nu mai exista respect reciproc si se ajunge la divort mai rapid decat ai zice poc
Pentru ca oamenii fac greseli in mare parte.Cred ca e jumatatea perfecta si etc, si cum il ia asa il scapa.
Lumea se inselaa si nu mai gandeste cu ochii deschisi!
Sunt de parere ca oamenii nu mai sunt la fel de responsabili ca acum cativa zeci de ani. Cred ei probabil ca o casatorie e o joaca si cand te-ai plictisit de sot/sotie divortezi ca doar merg divorturile deja usor. Mergi la primarie iei niste cereri speciale pentru divort iar daca ambii sunt de acord se plateste o taxa foarte mica si daca ambii sunt de acord si semneaza in cel mult 3 luni sunt declarati divortati. E trist sa vezi cum se destrama casnicii si familii deoarece oamenii nu stiu ce implica cu adevarat o casnicii, ceva ce e mult mai presus de niste acte si la greu renunta foarte repede unul la celalalt.
Andrei67y5 întreabă: