Bună.
Până ieri părea o inocentă, astăzi își etalează și intmitățile.
Deci?
Pa, pa.
Foarte multe cantarete isi etaleaza corpul la concert de exemplu Andreea Balan... am fost in club cand a cantat si crede-ma, s-a etalat nu gluma si tot nu vad unde-i problema, daca se etaleaza ce?
Deci nu asta este modivul pentru care e vorbita de rau... foarte multe cantarete straine se etaleaza la concere.
Bună.
Din punctul meu de vedere, ori ești cântăreață ori animatoare!
Nu la început faci pe sfânta și apoi arăți cât de panaramă ești.
Pa, pa.
Fiecare are dreptul la o parere, indiferent ca e buna sau rea.Iar modul de exprimare e tot o problema de personalitate individuala
Daca e o fufa. ce sa ii facem noi? bai omule. tu nu o cunosti pe inna... inna e din Mangalia, si matusa mea e tot de acolo, si varamiu a fost cu ea in clasa, si crede.ma e o panarama, a ramas repetenta, si in plus sa iti spun cum a ajuns celebra : a fost iubita unui impresar, si ala a facut.o celebra, si apoi ea ca s.a vazut renumita i.a dat papucii, sti cum ar fi : pa prostule, m.ai facut celebra, adio, plus ca ala era mai batran, 40 si ceva. deci...
Spiritul de turma, dupa parerea mea. Daca sunt 5 persoane care spun ca ea este o femeie usoara deoarece arata bine si se expune in videoclipuri doar nu o sa fie prost acela care se baga in discutie sa ii contrazica pe restul.
Pentru ca nu canta in Romaneste. Mie de asta nu imi place. Daca tot se considera o asa buna patrioata, de ce nu canta in limba Romana? Cumva ii e rusine cu tara ei? Eu cred ca de asta ea alege contracte in strainatate decat sa cante in tara, in limba ei natala.
anonim_4396 întreabă: