| PredatoR a întrebat:

De ce atat de multa lumea vorbeste urat despre Inna?straight face

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Până ieri părea o inocentă, astăzi își etalează și intmitățile.
Deci?
Pa, pa.

| PredatoR explică (pentru Legiuitoarea):

Foarte multe cantarete isi etaleaza corpul la concert de exemplu Andreea Balan... am fost in club cand a cantat si crede-ma, s-a etalat nu gluma si tot nu vad unde-i problema, daca se etaleaza ce?
Deci nu asta este modivul pentru care e vorbita de rau... foarte multe cantarete straine se etaleaza la concere.

| Legiuitoarea a răspuns (pentru PredatoR):

Bună.
Din punctul meu de vedere, ori ești cântăreață ori animatoare!
Nu la început faci pe sfânta și apoi arăți cât de panaramă ești.
Pa, pa.

| Psihiatra a răspuns:

Fiecare are dreptul la o parere, indiferent ca e buna sau rea.Iar modul de exprimare e tot o problema de personalitate individuala

| Alexăndruţaa a răspuns:

Părerile fiecăruiathinking

| PustoaicacuochiiCaprui a răspuns:

Daca e o fufa. ce sa ii facem noi? bai omule. tu nu o cunosti pe inna... inna e din Mangalia, si matusa mea e tot de acolo, si varamiu a fost cu ea in clasa, si crede.ma e o panarama, a ramas repetenta, si in plus sa iti spun cum a ajuns celebra : a fost iubita unui impresar, si ala a facut.o celebra, si apoi ea ca s.a vazut renumita i.a dat papucii, sti cum ar fi : pa prostule, m.ai facut celebra, adio, plus ca ala era mai batran, 40 si ceva. deci...

| SkittSaysWtf a răspuns:

Pai gusturile nu se discuta dar majoritatea, invidia.happy
O zi buna.

| Creionelroz777 a răspuns:

Spiritul de turma, dupa parerea mea. Daca sunt 5 persoane care spun ca ea este o femeie usoara deoarece arata bine si se expune in videoclipuri doar nu o sa fie prost acela care se baga in discutie sa ii contrazica pe restul.

| Băăăăăi a răspuns:

Pentru ca nu canta in Romaneste. Mie de asta nu imi place. Daca tot se considera o asa buna patrioata, de ce nu canta in limba Romana? Cumva ii e rusine cu tara ei? Eu cred ca de asta ea alege contracte in strainatate decat sa cante in tara, in limba ei natala.

| PredatoR explică (pentru Băăăăăi):

Ea are concerte in strainatate si faza e ca in strainatate nu se aude de limba romana, canta ce ii place publicului si ce e la moda. Toate cantaretele de muzica dance canta in engleza si nu le vorbeste nimeni de rau cum o vorbeste pe ea.

| Băăăăăi a răspuns (pentru PredatoR):

Nu am zis sa cante in romana prin strainatatea eiwinking
de ce a parasit tara noastra ma rog? De ce nu a ramas cantareata Romaniei? Sa o iubim noi. Serios...chiar toata lumea tanjeste dupa bani, nimeni nu mai face muzica de placere.

Întrebări similare