| VibeTrix a întrebat:

De ce atunci cand cineva are nevoie de mine, le ofer tot si chiar imi pasa de ei, iar atunci cand eu am nevoie de cineva nu gasesc pe nimeni? Sincer m-am saturat de oamenii falsi. Eu sunt prea sincera cu oamenii, le spun tot, iar ei ma vorbesc pe la spate. Chiar nu mai am incredere in absolut nimeni. Pentru mine toata lumea e falsa.

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Pentru ca esti prea "accesibila".
Trebuie mereu sa ai unele retineri cu privire la ceilalti, iminent vei fii dezamagita, dar daca stii si intelegi asta de la bun inceput, nu o sa mai suferi cand se va intampla.
Nu trebuie sa ai incredere in nimeni, nu trebuie sa le spui tuturor ceea ce se intampla cu viata ta, nu trebuie sa te lasi cunoscuta de ceilalti.

"Nu am lăsat pe nimeni sa ma cunoască perfect. Și cine-mi poate spune e calitate sau defect."

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pentru ca nu stii sa iti alegi anturajul. Sa stii ca am trecut prin momente foarte grele si oamenii adevarati pe care i-am ajutat in trecut, m-au ajutat dezinteresat si sincer. Au fost si dintre cei care m-au ajutat doar aparent, dar stiam deja ca nu ma pot baza pe ei. Nu am avut nici o surpriza neplacuta, insa am avut mai multe surprize placute (oameni pe care nu ii ajutasem cu nimic niciodata si care m-au ajutat enorm)

| RAY a răspuns:

Eu sincer nu cred ca existi dar na

| VibeTrix explică (pentru RAY):

De ce sa nu exist? Nu vezi ca vorbesc cu tine?

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Trebuie sa știi ce si cui sa ii spui, alt fel ajungi în situații din astea. Oricum e gresit sa crezi ca toti sunt falsi. Sunt si oameni corecti si loiali ( nu multi ce-i drept, dar sunt ). În concluzie ai spus ce nu trebuia persoanelor care nu meritau si s-a ajuns aici, mai multă grijă data viitoare.

| Kuroo a răspuns:

Ignora-i.