| deea2sabau a întrebat:

De ce atunci cand reusesti sa uiti persoana care te-a facut sa suferi... ea apare in viata ta?confusedstraight face

Răspuns Câştigător
| ZBDARIA0509 a răspuns:

Pentru ca asa e viata atuncea cand esti cu adevarat fericita primesti cate o lovitura de genu si oricat de mult iti doresti sa uiti trecutul nu poti pentru ca face perte din tine.....si oricat ti-ai dori nu poti sa uiti pentru ca au fost si momente petrecute impreuna cand erai cea mai fericita si credeai ca viata langa el e un vis din care nu ai vrea sa te mai trezesti dar care intr-un final ajunge sa il vezi ca pe un cosmar care nu se mai termina

3 răspunsuri:
| Ingrid16V a răspuns:

Cata dreptate are intrebarea tastraight face E fix asa, am patit si eustraight face Incercam sa-l uit pe baiatul ce il iubeam, iar cand dadeam sa ies cu un alt baiat, atunci fostul ma suna, imi trimitea mesaje ca vrea sa ne impacam straight face Eu cred ca asa este sa fie thinking Mai este si o vorba, cand iti doresti ceva din toata inima, faci tot posibilul sa-l ai, atunci cand ai reusit parca nu te atrage asa cum sperai ca va fistraight face Nu uita, nimic nu e intamplatorbatting eyelashes

| Musique a răspuns:

O uiți, dar ea nu moare decât în mintea ta.E ceva normal să "reînvie" de fiecare dacă când o vezi.

| daffyduckk a răspuns:

Mi s-a intamplat laughing Porbabil tu te gandesti: destinul! Eh, eu nu cred, atragi persoanele la care te gandesti cel mai mult ^^