| andreeeaaa a întrebat:

De ce atunci cand vorbim noi, fetele in preajma unor baieti despre o vedeta care ne place tot (baiat) ei reactioneaza urat gen replici din astea (ala ma? ce`i cu ala nu te uiti cum arata?) iar cand zicem de fete (aia e buna rau maaa), noi fetele dc nu facem asa cand ei vb despre vedete (fete)?

7 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Pentru ca sunt invidiosi probabil. Uneori simt si un pic de parere de rau pentru ca ar fi mai buni decati acei baieti doar ca nu au avut acelasi noroc.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Depinde în primul rând despre cine-i vorba.
Depinde de intelectul băieţilor. Nu toţi cărora le atârnă ceva între picioare sunt băieţi. Unii sunt băieţi alţii sunt purtători de penis.
Şi, mai depinde şi de termenii pe care-i folosiţi.
Adică, pe de o parte vă supăraţi când băieţii vă obiectifică şi vă văd ca şi bucăţi de carne numai bune "de-o tură" dar şi voi tot după asta vă uitaţi (unele dintre voi - ce bine că mai există şi femei!) şi atunci e normală reacţia.
Succes!

| User a răspuns:

Pentru ca suntem gelosi laughing

| Angiutssa a răspuns:

Chiar am patit asta ierilaughing. Vorbeam despre Taylor Lautner(day dreaming)si vine un baiat langa noi si ne intreaba ce-i cu "ăla". Eu si prietenele mele ii zicem rastit "e bun!". El catre noi :"ăsta?!", foarte mirat.Pe urma am dat de un poster cu Beyonce, in care i se vedeau "cracii". El:"Ce craci are!=p~"
Ei se cred prea frumosi, destepti si devreme acasa, pe noi fetele ne cred "nebune" dupa baieti, fane obsedate ale unor celebritati de sex masculin. Lor li se pare normal sa vorbeasca despre fete in prezenta noastra pentru ca sunt pur si simplu baieti, au testosteron, etc.

| Anna98Anna a răspuns:

Buna! am si eu o situatie asemanatoare.mai vb cateodata cu prietenii mei despre un baiat care imi place si baietii si unul dintre prieteni(e baiat) imi spune ca nu e asa frumos, ca e urat etc. mie mi se pare ca e gelos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca sunt gelosi :p ...si baga tot felul de replici ca sa ne convinga ca de fapt acel baiat e gay say chestii de genul asta...:p

| Adelina309 a răspuns:

Asa se intampla mereu si nu trebuie as fie vedete ...noi,fetele vorbim de baietii frumosi ep acre si ei ii cunosc si ei repede comenteaza dar cand ei vorbesc de fete noi nu reactionam asa