| OOo9 a întrebat:

De ce baiatul vrea numaidecat sa auda vocea fetei de care ii place? uneori spune ceva de genu: "mama ce as vrea sa te aud" Ce il face sa vrea asta atat de mult? Ce vrea sa vada prin asta? Ii zice ceva vocea fetei?

Răspuns Câştigător
| MissmysteriousS a răspuns:

Pentru ca acela e singurul lucru care-l linisteste. Fiind atras de o persoana nu vrea decat sa afle cat mai mult despre ea, sa o cunoasca, atat fizic cat si psihic.
Baietii sunt si atrasi de unele tipuri de voci ale femeilor, mai ales cand tonul vocii femeii coboara. Lucrul asta, uneori le aduc o stare euforica. Comuicarea autentica e destul de importanta intr-o relatie.

7 răspunsuri:
| OOo9 explică:

Dau fundita celui care ma lamureste! tongue

| VladGH a răspuns:

Clar lucru, multe spune numai vocea, vocea te reprezinta intr-un fel. Eu de ex. daca aud vocea unei fete cu care vreau sa fac cunostinta, pot simti numai din vocea ei daca are dorinta de a cunoaste sau daca are placerea de a vorbi. Fiecare citeste ceva in vocea unei persoane.

| aimspeşăl a răspuns:

Vocea uneori poate spune multe despre personalitatea ta :*

| мαrrýиєlα a răspuns:

Baietii sunt mai pretentiosii uneori, vrea sa iti auda vocea fiindca vocea e acel ceva. ( nu stiu cum sa explic dar iti dai tu seama ).

| OOo9 explică:

Si daca esti mai timida si la inceput ai o voce mai ciudata ce o sa creada oare?
Adica prima data cand vorbesti cu el esti mai rusinoasa si nu iti permiti sa faci glume sau sa vorbesti mult cum o faci in mod normal.Ce le ar place baietilor sa auda de la fete atunci cand vorbesc cu ele, prefera anumite cuvinte sau replici din partea fetelor?

| MissmysteriousS a răspuns (pentru OOo9):

Daca te place cu adevarat, vocea de fata cuminte sigur ii va da de inteles ca ambele sentimente sunt comune. Probabil tie ti` se pare ca o ai ciudata, dar lui nu, din contra amuzanta.
E si normal ca la inceput sa fie putina teama / rusine. Pentru ca asa incepe orice relatie. Dar e ceva normal, pentru ca baietii fac la fel. sunt mai tandrii, mai grijulii, mai timizi cu fetele care le plac tocmai ca sa atraga atentia si a nu le neglija pe fete.
Nu stiu daca prefera anumite cuvinte sau expresii, dar stiu ca cel mai bine e sa ai incredere in tine, sa nu te pierzi, sau sa faci un text dinainte, sa fi tu insuti vorbind de lucruri care-ti plac, care te pasioneaza si evident ca daca exista o atractie intre voi doi, exista si lucruri comune, si totul vine de la sine. Nu-ti mai fa griji. Bafta!

| OOo9 explică (pentru MissmysteriousS):

Multumesc mult! :*