Pentru ca acela e singurul lucru care-l linisteste. Fiind atras de o persoana nu vrea decat sa afle cat mai mult despre ea, sa o cunoasca, atat fizic cat si psihic.
Baietii sunt si atrasi de unele tipuri de voci ale femeilor, mai ales cand tonul vocii femeii coboara. Lucrul asta, uneori le aduc o stare euforica. Comuicarea autentica e destul de importanta intr-o relatie.
Clar lucru, multe spune numai vocea, vocea te reprezinta intr-un fel. Eu de ex. daca aud vocea unei fete cu care vreau sa fac cunostinta, pot simti numai din vocea ei daca are dorinta de a cunoaste sau daca are placerea de a vorbi. Fiecare citeste ceva in vocea unei persoane.
Baietii sunt mai pretentiosii uneori, vrea sa iti auda vocea fiindca vocea e acel ceva. ( nu stiu cum sa explic dar iti dai tu seama ).
Si daca esti mai timida si la inceput ai o voce mai ciudata ce o sa creada oare?
Adica prima data cand vorbesti cu el esti mai rusinoasa si nu iti permiti sa faci glume sau sa vorbesti mult cum o faci in mod normal.Ce le ar place baietilor sa auda de la fete atunci cand vorbesc cu ele, prefera anumite cuvinte sau replici din partea fetelor?
Daca te place cu adevarat, vocea de fata cuminte sigur ii va da de inteles ca ambele sentimente sunt comune. Probabil tie ti` se pare ca o ai ciudata, dar lui nu, din contra amuzanta.
E si normal ca la inceput sa fie putina teama / rusine. Pentru ca asa incepe orice relatie. Dar e ceva normal, pentru ca baietii fac la fel. sunt mai tandrii, mai grijulii, mai timizi cu fetele care le plac tocmai ca sa atraga atentia si a nu le neglija pe fete.
Nu stiu daca prefera anumite cuvinte sau expresii, dar stiu ca cel mai bine e sa ai incredere in tine, sa nu te pierzi, sau sa faci un text dinainte, sa fi tu insuti vorbind de lucruri care-ti plac, care te pasioneaza si evident ca daca exista o atractie intre voi doi, exista si lucruri comune, si totul vine de la sine. Nu-ti mai fa griji. Bafta!