| Cupcakecat666 a întrebat:

De ce băieților nu prea le plac rockeritele eu sunt una si toata lumea ma face ciudata si alte chestii si baietii rad de mine mereu ca ma îmbrac cu haine specifice si mi-e foarte greu sa imi fac prieteni

Răspuns Câştigător
| Mara14 a răspuns:

Pentru ca sunt extrem de idioti. Si eu sunt acelasi gen de persoana si se mira ca recunosc o melodie de la Ac/Dc, Nirvana sau Evanescence. Ignora-i, normal ca un cocalar nu are cum sa aprecieze un rocker ca doar noi suntem rude cu Diavolul asa spun ei. Mai bine asa decat sa am telefonul plin cu Guta sau Salam

9 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Si... ce-i rau in asta? Daca ti-e foarte greu sa-ti faci prieteni e un semn bun, nu unul rau.

Oamenii sunt prosti oricum ar fi. Critica pe toata lumea pentru ceea ce sunt, dar nu se uita niciodata la ei. Daca esti "rockerita" si iti place, ramai asa.

O sa fi criticata in continuare dar nu pentru ca e vina ta, ci pentru ca ei sunt idioti, minti mediocre incapabile sa accepte pe cineva cu gusturi diferite. Nu m-as mira ca majoritatea sa fie moartea dupa Velea sau sa-l venereze pe salam.

Eu unul consider rockeritele ok, sunt persoane cu alte gusturi, atat. Si eu acult rock predominant, desii nu ma imbrac ca un rocker, deci nu vad nimic gresit in asta.

Pur si simplu ignora tampitii si tampitele si nu-ti face probleme, prieteni o sa apara in viitor, daca nu ai inca, e pentru ca cei din jurul tau nu sunt apti pentru asa ceva.

| FemeiaPisică a răspuns:

Ce să te aștepți într-o lume în care manelele sunt la putere? Acum, se poartă colanți cu imprimeu animal, blugi de parcă au fost sfâșiați de câini, tricouri subțiri prin care se văd sfârcurile, pantaloni scurți care îți acoperă doar un sfert din fund, ochelari de muscă, sprâncene tatuate, buze cu botox...

| Anna121 a răspuns:

Probabil n-ai gasit tu persoane potrivite cu care sa te imprietenesti. Du-te la concerte rock / metal, in puburi unde se asculta acest gen de muzica si ai sa vezi ca ai sa gasesti oameni ca tine, cu aceleasi gusturi in materie de muzica si haine. Multa bafta!

| CatalinFTW a răspuns:

Nu stiu ce fel de baieti rad de tine laughing Adica, fiecare cu preferintele lui. Eu chiar daca nu sunt "rocker" ( nu ascult mai deloc rock, ci ascult dubstep, house, si pop ), mi-ar placea sa am o prietena "rockerita" big grin Au ceva special, care ma atrage dar nu cunosc nicio rockerita in orasul meu happy Deci, raspunsul la intrebarea ta, e pentru ca fiecare baiat are preferintele lui. Poate lor nu le place, poate nu ai gasit baiatul potrivit happy

| OldSoul a răspuns:

Eu unul nu sunt rocker dar nici nu mar deranja sa am un/o prieten/a sau iubita rockerita...
Nu toti sunt la fel, dar din pacate majoritatea au prejudecati... si e mai greu sa gasesti una fara.

| Suck a răspuns:

Fa-ti prieteni rockeri, am observat ca toti oamenii se judeca intre ei. Fi fara griji, o sa-ti gasesti si tu locul intr-o zi.

| forthewicked a răspuns:

Și eu sunt rockeriță, dar mi-am făcut prieteni la un concert rock. Acum avem un grup și ieșim zilnic :3 În rest, nu îi băga în seamă pe ceilalți. Trăim în România, o țară dominată de cocalari și pițipoance. Niște inculți care nu știu ce este muzica adevărată (aici nu mă refer doar la rock ...de exemplu metal, folk, indie, jazz etc.). Cei care te critică sunt niște oameni închiși la minte sau care au ascultat o dată în viața lor o melodie death metal, făcându-și o impresie proastă despre rockeri/metaliști. Asta e România.-.

| vaporwave a răspuns:

Pentru ca ai o atitudine dintr-aia de copil edgy si probabil vrei sa iesi in evidenta cu orice ocazie, asa ca in general faci tot posibilul sa stie toata lumea ce gen muzical asculti
Si eu ascult rock, si nimeni nu m-a facut ciudata din cauza asta pana acum

| Ceva123 a răspuns:

Mai eu nu sunt rockerita in schimb sunt gamerita si fana a scrisului de povesti, te inteleg sa stii.
Nici eu nu am gasit din prima cauta in "mediul" tau cum se zice persoane pasionate de acelasi gen.