Cred ca principala cauza este ca baietii inca nu au realizat ca sintem egali in drepturi, ei tot se mai considera superiori fetelor ca pe vremea bunicii....insa nu trebiue sa cedam.Capul sus si pieptul inainte si un zambet mare pe buze.
Nu numai baietii isi bat joc...si fetele isi bat joc de baieti...nu vreau sa imi sariti in cap, dar si eu imi bat joc de unii baieti)
Asa ca e chit
Nu toti baieti isi bat joc si nu toate fetele se comporta frumos...si ele isi bat joc, depinde de persoana, normal ca noi ca fete avem aceasta impresie si eu de multe ori credeam asta... dar cu timpul mi-am dat sema ca sunt multe fete care isi bat joc de baieti...desi eu nu o fac, nu inseamna ca altele nu...
Nu cred ca orice baiat isi bate jocSunt unii baietii atat de timizi incat fac tot ce spune fata
Lasa ca nici noi nu suntem usa de biserica.Si noi ne batem joc.Bineinteles nu toate
Ohoo.am vazut fete care au facut baieti sa planga doar din vorbe.
Poate ¨baiat¨ e prea frumos spus.mai mult, fatalau.
Se intampla si invers, lasa ca stim noi... Au femeile astea o placere sadica de a stoarce vlaga din orice baiat cuminte care le iese in cale; si-o merita cand gasesc un "bad boy", viseaza la inimioare si fluturasi roz si raman cu buza umflata.
Nu isi bat joc intotdeauna... exista si baieti simpatici care stiu sa tina la o fata fii linistit/a si fetele isi bat joc insa mai cu perdeadeci... difera atitudinea si gandirea, pentru ca actiuniunile sunt aceleasi
E mai mult invers in ziua de azi... sunt atatea fete care stau cu baieti din interes, pentru ca au bani, masina etc. depinde la ce te referi prin "isi bat joc"
Fetele zic ca baietii sunt aia rai si invers...in fond si fetele si baietii sunt lafel...sunt si baieti fara principii dar si fete...
Nu-ti poti bate joc de o fata inteligenta, doar de fraiere. si fetele tot asa.
Nu-i mereu asa... dar, in general, fetele sunt mai sensibile, mai naive, cred ca tot ce zboara se mananca si din aceasta cauza raman mereu dezamagite...isi fac prea multe sperante, vise... j p ei (p baieti) ii doare in fund d ele...singurul lor scop e ca fata sa ajunga in patul lor... pup
Nu stiu. Eu de exemplu nu mi-am batut nici o data joc. Respect persoanele de sex opus.
Nu asculta ce zic uni am vazut ca majoritatea care raspund sunt baiety decy sty u...si nu aveti dreptate baiety isi bat joc de fete si inca foarte mult spun din experienta sfatul meu bate-ti joc de toty baiety care ii intalnesty a si cat despre prietenu tau ca ma gandesc ca el si-a batut joc de tine ignora-l ca ignoranta doare cel mai tare si nici o sansa sa nu ii mai dai si nici la alt baiat asculta sfatu meu te rog chiar imi pasa ca baiety isi bat joc de fete mult noroc
Nu`i chiar asa... Sau ma rog. deloc asa!
Nici o fata nu`i batjocorita de un baiat daca nu se lasa la batjocurile lui!
Aici trebuie sa avem grija de cine ne indragostim. si pana unde mergem cu relatia.Ca sa nu fie nici un motiv sa`si bata baiatu joc de fata. trebuie sa avem grija si cat de mult ii aratam ca tinem la el... sa nu i se urce la cap cumva si sa ne ia peste picior!
Dar stai linistita ca sunt si fete care isi bat joc de baieti!
Coekhkikfrmkliwokoemi9 uhwejbni3ij2k mi23ikiojio3 m8kwqoiom2eijm 8e2jmowo3rw,, o9fml mkie jpoeipm hrehkldmjdsjklewmiw hkmkjewujmnkjsjkirtnfmjmjukjrkjkoi r3jijm3rj9kleirt0ko93rkoe4oi9ti0or0o t930k, i9rem, 0p3muemjijkyi9urji9rkrn uiermruimn h n bbhjyhrdkkjgweiouyhijdsijmnjjr uhjrnmdkpoieknjur bfujfrnhjkrjjiren jjmnjrfnn ewjjnenjun jhi8nrej8ihreuhnhnuriunjh jhrujnnjru8niur4ij45iu4jimjtigi8gtmjju8 jugtnmigijgtjiugtnmitg ikgfjiop4jjfdijmfeunmreiokvfgbngtu gfitgjgtiigtnfitui gtikmtgiigt miugtktut4ki jgtjiiuggtijjgtn iogrtkkiotriotm ioijigjm ngiojgtjkgtu jiugtfrji ngugfikkgrjigt jierikkkkikjigfrk kgjkftrgnmmtrg iogikgtmn ngrtmn gjjm ien jkign gt ijtgrjkgtjuoitgrjgjutgrf kfgkfrjnirtgfjniuj
Pt ca inaintea ta a dat de vreo scorpie care si-a batut joc de el si la randul lui face la fel!
Nu e adevarat!
Fata face baiatul sa sufere in aceeasi masura ca baiatul
Crede-ma!
Si fetele isi bat joc de baieti si din contra...chiar foarte multe.
Schrotter54321 întreabă:
Raluca591 întreabă: