Tudor, m-ai omorat. "Avem orgasm de fiecare data" Aveti un atu daca stiti sa aduceti o femeie la orgasm de fiecare data, nu daca aveti voi. Ca voi aveti si cand bate vantul putin mai tare. Uite atu: femeile au orgasme multiple. Beat that!
Nu se gandesc mereu la asta (unii au fantezii chiar greu de imaginat pentru o minte normala ). Nu sincer, nu toti sunt asa, mai sunt si gay... Si un mic procent de baieti care chiar nu se gandesc la sex (ipotenti, soft-minded).
Si voi chiar nu va ganditi?
Ptr k asta e pentru ei punctul culminant,. pentru ca ele s imbraca provocator,...
Eu_o_mare_enigma ai zice ca femeia nu are altceva decat p... si atunci reactionati ca atare...
Sa fim serioase...si noi ne gandim la asta...doar ca na, nu cedam asa usor fiindca avem o reputatie de pastrat si de aceea ne este greu sa si recunoastem asta.
@tudor, no offence, dar esti convins ca nu au mimat orgasmul? cu toate ca sunt anumite semnale care le pot da usor de gol... putini le cunosc!
Da' fetele nu se gandesc la asta? sa fiu eu oare singura care recunoaste?
Pt.ca suntem masculi si centrul gandirii noastre sexuale se afla in maduva spinarii, in regiunea lombara, nu in cortex[ca la voi].
Pt ca ei au un apetit sexual mai mare decat fata si daca nu-i satisfaci s-ar putea sa iasa urat
Mama natura i-a inzestrat cu asa minte ( nu pe toti )... insa un motiv este si COMPORTAMENTUL TAU ( in general )
@psiholoaga stiu ca o femeie poate sa aiba si cate 4 orgasme si ca dureaza de pana la 4 ori mai mult ca la barbati. Dar decat rar si foarte bine(la femei)...mai bine mai des si bine(la barbati).
Eu reusesc deseori sa duc femeile in extaz. Depinde si de ele.
Doar ca voi femeile va-ti obisnuit sa vina totul pe tava si sa cada din cer. Mai faceti si voi ceva daca vreti sa aveti orgasme mai des. Acum tot barbatul o fi de vina? Mai relaxativa si voi cand faceti sex, ca doar nu suntem toti barbati,... ceva vedete ca sa aveti emotii
ahgogogo întreabă: