Simplu, pentru ca baietii sunt superficiali, vor langa ei o diva de pe copertile revistelor, insa nu se uita in oglinda, ei oare merita o asfel de fata? Sunt de acord cu oricine ca aspectul fizic conteaza, dar degeaba esti frumoasa si cand deschizi gura uimesti cu perlele pe care le scoti.
Pe primul loc este intotdeauna aspectul fizic indiferent ce ar zice alti, apoi intra mentalitatea si restul. Pentru ca una e sa iesi in public cu o fara frumoasa si alta sa iesi cu balena la apa.
Pt ca unii sunt atrasi de aspectul fizic mai mult, dar sunt unii care aleg o fata, daca e si desteapta, si draguta
Cand un baiat intalneste o fata se gandeste la ea ca la o posibila viitoare mama o copiilor lui. iar o fata cu un fizic frumos este perfecta pentru a naste copii sanatosi. mai este si placerea de a face doar sex sau de a se mandri cu o fata frumoasa
Asta pentru ca daca esti urata dar desteapta un baiat nu te-ar lua cum nici tu nu l-ai lua pe el logic
Eu si prietena mea ne cunoastem de la gradinita si prin cls a 7 neam comb si suntem si acum impreuna si avem 19 ani ideea este ca atunci arata binisor si ma atras fizic.dar acum nu mai e cine stie ce.adk nu e nici urata si nici top model e potrivita si nu mie rusina sa ma afisez cu ea...deci pentru mine in momentul asta aspectul nu mai conteaza pentru ca sunt indragostit de felul ei de a fi si de personalitatea ei.
Eu una consider asa " frumusetea e trecatoare" dar mentalitatea/gandirea cum e? Nu cred ca mi-as alege baiatul potritiv pentru mine in functie dupa cum arata, am intalnit multi baieti care aratau bine dar mentalitatea era de 16 ani desi aveau peste 20+. S-au schimbat gandiriile cu trecerea aniilor dar s-au schimbat in rau si nu in bine cum considera alti.
DenisaNicoletaG întreabă: