Nu trebuie să te bagi în relația altora. Fiecare e în felul lui. Dacă respectiva fată este tocilară și grasă asta nu înseamnă că trebuie exclusă sau făcută de râs.
Nimeni nu știe ce e în capul lui. Eu una consider că încă simte ceva pentru tine dar îi este teamă să vorbească cu tine,să îți mărturisească. Da,speranța moare ultima și ai șanse. Poți să vorbești cu el,să lămuriți totul.
Mereu trebuie să speri și să spui,,mai am o șansă".
Trebuie să înduri și să speri la o zi cu soare,cum ai spus și tu.
Sper să formați un cuplu,să vă rostiți și arătați sentimentele pentru că iubirea e cel mai frumos lucru care te poate face fericit și te poate purta într-o altă lume.
Îți urez succes, o viață cât mai bună, sănătate și mult soare.
Clar ca ai sanse. Dar trebuie sa iti faci curaj, sa vorbiti deschis. Intreaba-l cum se intelege cu fata aceea si daca il simti nehotarat sau nemultumit, spune-i tot ce simti pentru el.
Trebuie sa vorbiti, mai ales daca el a simtit [si poate mai simte] ceva pentru tine. Insa daca nu comunicati, probabil ca va veti indeparta din ce in ce mai mult. Bafta!
Eu sunt baiat si nu sunt nici tocilar nici de gasca sunt cam pe la mijloc si sa stii ca e chiar bine. Faza ca de ce baieti de gasca se uita la tocilare si invers e ceva firesc de cand lumea.Ai auzit cu siguranta de zicala "Opusii se atrag" si chiar asa si este. Uite iti dau un sfat:mergi mai departe si impacate cu ideea.Asta este viata e doar un joc uneori pierzi alteori castigi.Am patit-o si eu la fel in trecutul apropiat si mi-a fost foarte greu insa am trecut peste.Deci concluzia este sa mergi mai departe.Mai sunt multi baieti in lumea asta.
P.S:Cati ani ai? (Sunt curios)
* Sa mai zic : el mi.a zis cu a lui gura ca m.a iubit din inima. dar faza cu gluma l.a facut sa planga. sa sufere. el ma placea iar eu i.am zis ca a fost o gluma.
Sunt sigura ca tu ai sanse 100% cu el dar te-ai gandit ca poate el te face geloasa cu ex pretena ta si poate ca el vrea un singur lucru :sa spui imi pare rau pentru ca gandeste-te sa iti faca el ce iai facut tu adica ex pretena ta el iti dai seama ca sufera pentru este obligat sa dea ochii cu tine la scoala deci... cereti scuze si o sasi ceara si el apoi si poate iii ceri sati mai dea o sansa si poate ti-o va acorda si sunt sigur ca veti fii fericiti PS: daca tu esti genu mai nebuna ca mine dai una peste cap animalic si spune-i te iubesc si imi pare rau si o sa iasa bine cel putin la mine a mers multa bafta paaa!