| soseno a întrebat:

De ce baietii freaca fetele cu zapada? happy

Răspuns Câştigător
| EvaneSScence a răspuns:

Da, eu am observat cam care ma bat cu zapada. Nu se baga aia cu care nu ma inghit, ci doar cei care stiu ca ma plac sau care imi sunt amici buni.

7 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Baietii au de ales intre noroi si zapada... Tu ce ai alege?

| onasis1961 a răspuns:

Pentru că aşa se ştie din vremuri străvechi.Prin frecare, obraji devin de un roşu aprins, ceace simbolizează sănătate deplină.

| Liviu a răspuns:

Pai cu putina zapada sunt de acord,apai cand o bagi in zapada de tot si dai cu picioarele in zapada sa o acoperi de tot,nu prea e ok.
Daca as avea o sora,cred ca las calca pe cap pe ala care face asa ceva,putina zapada in mana si pe fata nu strica, adica fata aia poate sa fie pe stop, poate sa raceasca la burtica, si multe altele :^^ da na, ce sa gandeasca unii baietirolling on the floor

| இAncAஇ a răspuns (pentru Liviu):

Nu ma asteptam la asemenea raspuns de la un baiat laughinglaughing A si cred ca baieti fac asta din prostie ca unii te ingroapa in zapada deabinelea laughing

| Liviu a răspuns (pentru இAncAஇ):

Putina zapada pe la botic e ok, dar sa ajungi acasa cu zapada la piersicuta mi se pare cam prea multhee hee

| EvaneSScence a răspuns:

Pentru ca asta e un fel de a spune fara cuvinte ca de fapt le plachappy

| Strumpfi a răspuns (pentru EvaneSScence):

rolling on the floor). Buna asta!smug

| EvaneSScence a răspuns (pentru Strumpfi):

Da, eu am observat cam care ma bat cu zapada. Nu se baga aia cu care nu ma inghit, ci doar cei care stiu ca ma plac sau care imi sunt amici buni.