| bella_8223 a întrebat:

De ce baietii injura fetele dupa ce se despart de ele?

18 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Pentru ca fetele le ranesc orgoliul.

| Ramonaaaa a răspuns:

Din mai multe motive. Unul dintre aceste motive ar putea fi faptul ca inca mai tine la aceea fata si ca ea i'a ranit 'orgoliul masculin'. Poate vrea sa para cool in fata gastii si vrea sa para ca nu sufera dupa o fata prin injuraturi.
Bineinteles ei cum duc lipsa de neuroni nu stiu alte metode...happy

| LoveMusic a răspuns:

Pentru că sunt proşti şi se cred mari şi tari şi din răzbunare, în unele cazuri. Fetele suferă şi băieţii se duc şi se f*t cu altele şi se distrează prin cluburi şi injură şi etc.Nu mi-se pare corect deloc.Adică B+F=Iubire. Şi după aceea, B-F=Răzbunare [B=Baiat - F=Fata]. O iubire nu se uită niciodată. Şi vorba asta este adevărată, pentru că fetele nu uită, totuşi trec peste, însă nu uită. În schimb, de la băieţi te poţi aştepta la absolut orice! Să te lase de ziua ta, de Sf Valentin, nu e nimci neobişnuit.Asta-i LUMEA şi nu o putem schimba. Fundăă?! love struck

| Rukhsandra a răspuns:

Deoarece vor sa-si arate superioritatea lor de barbati
dar sa stii ca nu toti injura.injura doar aia care n-au niciun strop de educatie si care nu stiu sa se poarte cu o fatabig grin

| Frogie a răspuns:

Nu toti sunt asa, dar marea majoritate. Probabil pentru ca vor sa para superiori in fata unei fete si pentru a parea mai 'macho" in fata prietenilor lor!

| emma_6707 a răspuns:

De prosti, si ca sa se simta ei "cool" sau pentru ca se simt raniti si ca sa le raneasca si pe ele, dar sa fim seriosi, noi suntem usa de biserica dupa despartiri?

| Mirela a răspuns:

De obicei daca e sa le injure le injura d fata cu alti baietiwinking
asa. s ei.de fata cu prietenii lor se dau mari si tari oh go on dar de fapt unii is f sensibili

| stresu a răspuns:

Nu stiu, depinde de ce baiat te desparti. Cunosc multe despartiri amiabile in care nimeni nu s-a injurat cu nimeni, chiar daca au fost ceva tensiuni. Injuraturile reprezinta dovada de imaturitate in ceea ce ma priveste.
Si sa nu generalizam; Cunosc si fete care au facut din despartiri un adevarat calvar, si vai ce era la gura lorsigh
Asa ca depinde in final de educatie si experienta anterioara, precum si de gradul de maturitate.
Spor!

| aleksy a răspuns:

De prosti...sunt prea orgoliosi...

Răspuns utilizator avertizat
| agrskate a răspuns:

Unii nu sunt educati de aia

| Miss_8205 a răspuns:

Pentru ca, cred ca ne pasa ...adica de prosti

| Ella123 a răspuns:

Sa sti ca asta ma intrebam si eu candva.
dar asta nu inseamna ca toti baietii fac la fel; depinde cine, cui i-a dat papucii primul pentru. ca daca fata se desparte de el, si el o iubeste cred ca are si motive pentru ca intr-un fel si-a batut joc de el sau nu l-a iubit

| efimash a răspuns:

Pentruca le iubesc inca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate nu ai gasit baiatul(baietii)potrivit. zic eu, nu sunt toti la fel chiar daca sunt mai bagabonti unii dar nu cred sa faca asa toti! sau daca ai patit...cine stie ce la deranjat la tine! oricum nu e frumos! raspuns dela >m_mondialu69< aidiu! numele meu Marian! te pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt baiat! si cea care a zis de orgoliu, offff a zis bine! nu ie si genul meu sa injur fetele! dar toti avem orgoliu mai mult sau mai putin! oricum si voi aveti destul orgoliu in voi! adevarat, doar cand vreti! pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M_mondialu69

| kitty_3241 a răspuns:

Pentru ca incearca sa fie ceea ce nu sunt si pentru faptul ca ii pare rau pentru faptul ca nu mai este cu acea fata happy

Întrebări similare