| flor31 a întrebat:

De ce baietii inseala? de ce nu dau papucii fetei, inainte sa o insele? de ce nu vor sa recunoasca ca au facut-o? de ce baietii sunt mincinosi intr-o relatie?

7 răspunsuri:
| AndaWest a răspuns:

Si fetele inseala deci ma gandesc ca au aceleasi motivethinking

| inna a răspuns:

Nu doar baietii sunt mincinosi, crede-ma femeile sunt mai rau laughing.

| Luori a răspuns:

Dar, de ce vezi numai partea asta? Femeile nu sunt la fel de proaste si de nepasatoare?
Nu multe persoane au demnitatea de a recunoaste si multora le place asa cum sunt.
Si, decat sa-ti bati capul cu asta, mai bine "fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume ", in cazul de fata, nu insela si nu-ti bate joc.

| Deni4you a răspuns:

Pentru ca, baietii, desi au o relatie, vor sa incerce noi "victime" deoarece ei doresc sa vad cum e si in alta relatie, cum se comporta unele si altele fara sa renunte la relatia prezenta, deoarece ei cauta, la fel ca si fetele "perechea". Nu vor sa recunoasca ca au facut-o deoarece le e teama sa nu piarda pe cineva, sunt nesiguri si nehotarati, dar cu timpul se vor maturiza(intre 16-26 ani)si o data ce isi vor gasi dragostea nu vor mai renunta asa usor.Si,scumpa mea, baieti nu mint numai intr-o relatie, ci si in restul timpului, e ca un "dar" din nastere.
Sper ca te-am ajutat!
Pupici***!

| Nu a răspuns:

De ce tot vad intrebari stupide?
De ce pui intrebarea asta fara sa te gandesti ca de multe ori e vina voastra?
Eu de exemplu pot sa recunosc ca am inselat si am fost nesimtit, dar numai cand am fost tratat tot cu nesimtire. In 90% din cazuri inselam din cauza lipsei de sex, ca-i normal si e o reactie cat se poate de LOGICA --- daca cea de langa tine nu-ti da ce vrei, cauti la altcineva asta. Nu zic ca nu exista dobitoci obsedati sau maniaci de sex, care intr-adevar poate ca merita tinuti din scurt.
In situatia insa in care faceti pe stapanele tachinatoare cu iubitii vostrii ca sa va distrati sau cand vreti sa ramaneti virgine pana la casatorie, chiar sa nu va asteptati la devotament.

Un om normal nu va inseala, decat daca nu ii dati motive.
Daca va inseala desi nu-i oferiti motive, inseamna ca-i cretin.
Din ecuatia asta rezulta ca e complet problema voastra daca va plac cretinii si va combinati cu eiwinking

Astfel de "fata" / "femeie" de care am precizat mai sus este si don'shoara deni29 care vad ca le filozofeste ca ciobanu la cireada:
"baieti nu mint numai intr-o relatie, ci si in restul timpului, e ca un "dar" din nastere."
Sunt curios insa cum o sa-mi gaseasca o fiinta umana care nu minte, ca din cate imi amintesc femeile sunt fiinte umane, deci si femeile au acest "dar" din nastere, nu?
Ma rog, pe cat imi place sa va dau peste cap teoriile ambiguu despre natura barbatilor despre care multe n-aveti nici un dram de habar, retineti, zic "multe" nu "toate" la fel ma refer si despre ce am zis mai sus, ca eu nu generalizez, deocamdata o sa va las doar ce am scris aici de dezbatut daca vreti sau nu happy
Salut

| deux a răspuns:

Pai nu dau papucii pentru ca sunt nesimtiti si le convine cu 2winking, fata trebuie sa nu depinda de el si daca se despart, sa treaca pesteoh go onnu recunosc pentru ca nu au curaj sa fac asta.Sa nu generalizam nu toti sunt mincinosi intr-o relatie, doar cei numiti ''coate-goale'' fac astaun baiat serios nu e asawinking

| Katalyna_9908 a răspuns:

PAi intrebarea aceasta mi-am pus-o si eu de mai multe ori si degeaba pentru ca nu am gasit nici un raspuns.Sunt konvinsa ca majoritatea din noi,, fetele'' s-au intrebat acest lukru...Totusi konsider ca acest raspuns il vom afla chiar de la ei,, baietii''. M-am intilnit in viata mea cu asa situatzii si stiu ce inseamna cand te inseala cineva pe care-l iubestisi la care tii foarte mult.Totusi konsider ca in viata de astazi totul e posibil.
De ce baietii sunt mincinosi intr-o relatie, aici depinde si te situatii, si sunt mai multe variante, poate te-a iubit si n-a avut kurajul sa ti-o spuna in fata, poate nici n-a simtit nimic pentru tine, poate a avut motive de a te insela, si asa mai departe.
In unele momente viata nu are nici un sens dar gindeste-te la ce a fost pina in acel moment si iti vei da seama ca cineva tine la tine si DEMONSTREAZA acest lucru!winking