Bună!
Tu chiar crezi că fetele nu mint? Nu cred că fetele mint mai puțin decât băieții și nici invers.De ce mint? Pentru a se face plăcuți,pentru a arăta că-s supremi sau mai buni decât o anumită persoană,pentru că le frică să vadă cum va reacționa o persoana dacă spune adevarul trist,pentru a nu întrista o persoană, pentru că e o surpriză și nu trebuie dezvăluită decât la momentul potrivit, pentru a cuceri o fată, pentru a avea interese comune cu o fată etc Oricum chiar dacă adevărul doare al trebui să-l folosim mai des fără să ne temem de consecințe.
Pa, pa.
Buna.
Dar tu de ce generalizezi si faci referire la toti baietii?!
De multe ori adevaru doare si minciuna poate crea diferite opinii false.
Mai e si categoria celor care mint sa para ce nu sunt si sa-si creeze o imagine falsa.
O zi buna!
Motivele sunt diverse:pentru a fii mai placut,pentru a scapa de unele greutati,pentru a fii mai maret,pentru a salva pe cineva, pentru a cuceri o fata, pentru a salva relatia cu ea, pentru a scapa de eaeste o lista lunga, dar nu e bine
Da cred si eu dar nu ar fi mai bine sa-i spui ce gandesti ce simti sa-i spui adevarul, nu ai fi mai usurat decat sa stai cu grija ca daca afla...
Spunea un om destept daca spui adevarul nu va trebui sa ti minte minciunile,tu ai intrebat motive,eu ti-am oferitdar adevarul il spune omul curajos, adevarul te face sa fii om, nu cred ca vrei sa iti fie pusa reputatia in joc, o minciuna distruge o imagine construita intr-o viata, o distruge in cateva secunde
Cristinaaa57 întreabă:
Aleeeeeeee întreabă: