| Sarah_1810 a întrebat:

De ce baietii nu se prea dau in vant dupa satene? Toti baietii din clasa mea se uita dupa brunete, blonde si roscate.

Răspuns Câştigător
| AnonimGirl a răspuns:

Brunetele,roscatele si blondele li se par mai sexi. Dar depinde si de fiecare baiat cu gusturile lui. Parerea mea ar fi sa nu se mai uite la culoarea parului si sa se uite la sufletul lor si inteligentsa lor. Asta este parerea mea. Pa, pa!

8 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

De ce ții neapărat să faci generalizări? Crezi că toți băieții sunt la fel? Dacă ai întâlnit tu 2-3 care fac așa nu înseamnă că toți facem așa.

Eu unul, prefer șatenele mai mult ca brunetele, blondele și roșcatele.

Baftă

| Neimportant a răspuns:

E fals. Contează caracterul omului, nu culoarea părului.

| goldheart a răspuns:

Ptr ca sunt chiori (ar fi un motiv)...ori sunt atat de multe satene incat s-au saturat si acum cauta ceva nou...ori sunt atat de putine satene incat nici nu le observa. Nu-ti face griji, chiar daca esti satena, un baiat ''de calitate'' se uita mai intai la sufletul unei fete, la caracterul ei, nu la fizicul ei ori la culoarea parului, ochilor. Sper ca te-am ajutat, fundita? :*:*:*

| Acadeeeaa a răspuns:

Eh, mofturi de ale lorhappy.
Stai linistita cand se indragostesc de o persoana nu se mai uita daca e blonda, bruneta, sau roscata.
Banuiesc ca esti satena, de ai pus intrebarea asta:*.

| eliza_4776 a răspuns:

Pai nu neaparat eu sunt satena si pot sa spun ca am refuzat multi baieti care m-au placut nu e culoarea parului un motiv ...au fost atrasi mai mult de ele :d atitudinea, comportamentul, aspectul fizic etc astea conteaza mult mai mult.:*

| DeemHC a răspuns:

Exact.Baietilor li se pare satenul o culoare overused.vor ceva nou thinking desii nu asa ar trebui sa gandeasca.conteaza extrem de tare comportamentul fetei si cum gandeste ea. xD

| look109 a răspuns:

Fiecare cu preferintele lor

| Sarah_1810 explică:

Multumesc la toti!