De obicei baietii aia cu nasu' pe sus si care vorbesc urat, care le pun mana fetelor pe ce nu trebuie si pe unde nu trebuie, nici macar nu le e rusine(macar un pic asa) par cei mai cool la momentul asta si in vremea asta...acest gen de baieti, eu cred ca la inceput au multe relatii cu fete foarte foarte frumoase si nimic in "tartacuta", iar apoi cand sa se puna la casa lor isi aleg o fata mai cu capul pe pamant! sau chiar si inainte sa sa puna la casa lor, las in urma lor multe fete triste si cu lacrimi, nici macar nu le pasa! si de aceia baietii nu stiu sa iubeasca, de obicei ei nu iubesc cu adevarat o fata, dar le spune inversul doar ca sa isi bata joc de ele! si acum nu insinuez ca toti baietii sunt la fel, dar majoritatea asa sunt! iar aceia care nu sunt asa sunt cei mai tari( adica ei iubesc de obicei cu adevarat si nu isi lasa prietenele sau iubitele cu lacrimi in ochi! pupici!
Pentru ca se gandesc numai la "sex", foarte putini stiu sa iubeasca cu adevarat
Spui asta doar pentru ca esti suparata sau nu stiu...si ca sa stii si tu . unora nu li se da sansa
Baietzii...
De fapt si baietii iubesc mai devreme sau mai tarziu.
Ei chiar daca ajung sa iubeasca, mai rar o arata.
Lor le e frica sa nu ii ranim(ba mai mult decat ne este nooua).
Orgoliul lor este de 3 ori mai mare decat al nostru.si sufera de 'n' ori mai mult ca noi, insa nu o fac ca noi... ei niciodaata nu vor spune nimanui asta, vor tine in ei!
Buna!
Nu trebuie sa generalizezi.
Toti baietii difera intre ei.
Poate tu nu ti-ai gasit baiatul perfect, sau si-a batut joc de sentimentele tale, dar asta nu inseamna ca nu stiu sa iubeasca cu adevarat. Caci crede-ma, sunt sigura ca multi baieti gandesc asta despre fete.ca fetele nu stiu sa iubeasca cu adevarat, ca le trebuie doar bani, masini, case etc. Trebuie doar sa intri in sufletul lor.sa afli si ei ce simt, atat.
O seara placuta!
Buna, crede-ma ca asa gandeam si eu... dar mi-am dat seama ca nu e chiar asa...nu trebuie generalizat, pentru ca si baietii au suflet si pot iubi...depinde peste ce baieti ai dat... e normal sa crezi ca ei nu stiu sa iubeasca din moment ce ai avut (poate)parte de asa gen de baiat, sau ai stat in preajma baietiilor care nu stiu sa iubeasca, dar nu e bine sa ii bagam in aceeasi oala pe toti, fiecare om in parte e diferit, si asa cum sunt fete care sunt pe interes, isi bat joc de baieti, dar sunt si fete care iubesc cu adevarat, asa sunt si baietii, si fostul meu prieten e asa...nu stie sa iubeasca cu adevarat, sau poate e doar parerea mea, normal ca daca ai fost dezamagita in dragoste, ai o parere rea despre baieti, oricum am ajuns la concluzia ca daca fostul meu prieten si multi altii nu stiu sa iubeasca, nu inseamna ca niciunul nu stie...in plus mai sunt baieti care iubesc, dar nu stiu sa isi exprime dragostea sau poate nu le dam noi sansa sa ne arate... oricum sincer, cam rar baieeti care sa iubeasca cu adevarat, dar fara indoiala ca exista, ca de nu ar fi nu s-ar povesti, ai grija de tine si sper sa ai parte de un baiat care sa te iubeasca cu adevarat si sa te aprecieze, bafta!
Nu pune toti baietii in aceeasi oala, pentru ca nu e asa. Doar daca nu ai gasit tu persoana care sa te iubeasca cu adevarat sau care sa iti arate ca te iubeste, nu inseamna ca nu exista si nu inseamna ca restul baietilor sunt la fel. Baietii stiu sa iubeasca, bineinteles, dar se feresc sa arate, pentru ca tin sa isi arate latura masculina.
Mai sunt si exceptii....cred ca sunt imaturi sa iubeasca, nu iau sentimentele noastre in serios.
Eee...ne iubesc ei dar na, au substraturile lor, nu ne spun noua tot. Adica ne spun, cand e cazul, dar nu prea des ca ne umflam in pene (glumesc).
Sigur ca si baietii stiu sa iubeasca si sunt destui cei care stiu si s'o dovedeasca, le trebuie doar un avant
Buna asta, Bent. Stii, eram reporter PRO TV si aveam o tema de casa: sa fac un reportaj despre maica Filofteia de la manastirea Barsana.Si eu faceam vox pop in sat si intalnesc un baciuc de vreo 80 de ani si-l intreb:" ce parerere aveti, ce fel de om e maica filofteia?" si el: " dar nu-i om, ii fimeie"
Buna asa este nu stiu sa iubeasc cu adevarat ...pana in punctul in care ajung sa li se plateasca cu aceeasi moneda iar o persoana sa le fure inima...in astfel de furturi nu se poate suna la politie
Sigur ca se gandesc la interesele proprii daqr atunci cand intalnesc acea persoana nimic numai conteaza
E adevarat ce zic baieti?
@furni, esti. reporter?! Ce misto... Am ramas. ca la dentist.
Deci, avem printre noi o persoana publica.
Care a fost cel mai tare interviu de pana acum? Cum e viata de reporter? Drumuri. calatorii... drumuri. E frumos/greu?
@furni, Bent cre'ca are o bere la bord. sau poate doua. De-aia e el asa glumet in seara asta
Hmmm cine zice?
Te asigur ca toti vor iubi cu adevarat la un moment dat, nu te-ai gandit ca poate si fetele cer prea mult?
Eu sunt fata si ma gandesc si la asta!
Eu aveam impresia ca este invers. Stai linistita ca sunt si baieti care stiu sa iubeasca cu adevarat si fete care nu stiu sa iubeasca cu adevarat.
Baietii stiu sa iubeasca. Si iubesc in aceeasi masura ca si fetele. Eu zic ca e cat de cat echilibrata treaba.
Si fetele si baietii iubesc.
Si fetele si baietii insala.
Si fetele si baietii sufera, spera, viseaza. Daaaar. sunt totusi din materiale diferite. barbatii in general sunt din fire mai seriosi, mai rezistenti, mai duri, pur si simplu masculini.
Fetele au pretentii ca baietii sa iubeasca cu adevarat, sa fie romantici, gentle"meni", insa imediat cum exagereaza putin, sunt deja gay. cum ar fi sa planga la fiecare declaratie de dragoste dintr-un film siropos sau sa te dispere non stop cu "Te iubesc"? Fetele isi doresc dragoste adevarata impartasita insa nici ele nu stiu exact care e limita.