@Raul... comentariile sunt de prisos...
@eek... poate data viitoare gandesti inainte sa postezi. nu toate femeile plinute sunt asa pentru ca mananca rahaturi de la fast-food. poate mai au si probleme de sanatate.
anyway.fiecare cu parerea lui DAR! de cand se masoara oamenii in kg? vai de mine unii devin chiar penibili (no offense)
Sal:*
si eu sunt plinutsa... dar incerc sa acopar.
si stii.
chestia asta nu prea ma deranjeaza, adica...
Eu am fost cu toti baietii cu care mi-am propus sa fiu, care mi-au placut...
pentru ca ei nu s-au uitat doar la aspect, am si calitati pe langa... cateva kg in plus.
Conteaza foarte mult sufletul, si sa nu te arati si sa fii penibila. vai ce urata sunt
eu nu sunt asa, desi eram.
si acum ma vad penibila...
baietii cu care am fost, s-au indragostit de sufletul meu si ochii
ochii sunt lumina sufletului.
Mai sunt si baieti care nu vor doar "ambalaj"
eu cred ca le am pe aman2
e bine sa gandesti pozitiv
:*
Hei baietii cei care cauta fete frumoase si slabe mai uitati-va si la voi ca nu chiar toti meritati fete indeale cautativa fete dupa caegoria voastra
Bai.Fiecare cupreferintele lui.Dar sa stii ca ceea ce zici tu nu e in totalitate adevarat. Fetele plinute sunt apreciate de baieti.De exemplu eu am 1.60 m si 59 de kg si sa stii ca am foarte mare noroc in dragoste.Deci este ok sa fi plinuta, dar nu grasa.Sa nu confundam o fata plinuta cu o fata grasa.pup:*
Pentru că sunt unii care nu suporta atâta dragoste din partea unei femei plinuțe, o femeie plinuță poate sa ofere mai multa dragoste decât una slăbuță, de exemplu pe mine iubita plinuță m-a innebunit până am cerut-o in căsătorie
Da,si eu ma intreb acelasi lucru.Eu una ma consider "grasa", dar toti prietenii imi spun ca nu sunt deloc. Nici nu stiu ce sa mai cred pur si simplu.Am intrat intr-o depresie urata, din cauza ca nu am incredere in mine.Nu stiu ce sa mai fac, nu mananc mult, sincer.Dar ma ingras foarte repede.Mentionez ca fac sport in fiecare zi.Si nu prea mananc de la fast-food.
Omg deci astia care comenteaza de rau evident,is vai de capu' lor, bai misoginilor,voi nu ati aflat de sentimente,si da ingrasarea nu se datoreaza numai mancarii,ci si metabolismului si unor boli, daca ati fi avut ceva in cap, ati fi stiut, dar surpriza NU AVETI! eu am fost si grasa si plinuta si slaba! am slabit 18 kg,si pot sa spun ca aceaste fenomene ale naturii numite "baieti" si-au schimbat total parerea despre mine,si lucru asta m-a dezgustat. Vreau sa fiu apreciata pentru ceea ce sunt, pentru modul meu de a fi, pentru ce am in cap nu pentru ca am slabit si sunt mai "bunaciune"cum obisnuiesc sa se exprima intr-un mod foarte elevat de altfel aceste fenomene ale lumii.Penibil.Omenia e omenie! Poate sa aiba si 200 kg daca omul ala e placut are ceva in cap, merita tot respectu' si cel mai important MERITA SA FIE IUBIT! voi nu meritati decat sa va ingrasatisi sa vedeti cum este sa fii discriminat doar pentru ca ai un metabolism mai "prost" sa-i zic asa!
Chiar gresesti la baieti le plac fetele plinute asa in jur de 60-65 de kg dar da daca are peste 90 sorry da si mie numi plac asa fete nu ai multe kg nu-ti fa griji ca o sa ai un baiat bun, Succese si nu te complexa.
Cei care vorbesc aici despre "ambalaj" inseamna ca sentimentele lor se bazeaza pe aspectul fizic, degeaba persoana respectiva arata bine daca nu ai ce discuta cu ea sau pur si simplu nu va potriviti din alte aspecte...pacat ca majoritatea gandesc asa...
Nu e adevarat.nu toti baietii sunt la fel.doar ca nu ai cunoscut tu unu care sa-ti spuna asta
Prin fetele mai plinute... vrei sa spui o fata cu forme banuiesc...
Normal ca frem forme! Eu nu vreau o fata pe care daca o tin de mana pe strada sa zica lumea ca m-am intors de la gater, dar nici o fata care sa mearga p celalalta parte a drumului ca sa echilibreze statia de autobuz!
Ne place sa vedem carnitza... dar nu atatea halci odata
Pentru ca unii baietii nu realizeaza ca, frumusetea este trecatoare si trateaza totul superficial....nu gandesc ca frumusetea trece dar sentimentele raman
Mirela0876 întreabă:
irioana întreabă:
anonim_4396 întreabă: