Ori o fac in gluma, ori din nesimtire.majoritatea baietilor sunt foarte nesimtiti si nici macar nu stiu cand ranesc pe cineva.asa sunt ei, nemilosi
Asta pentru ca au uitat ca bataia doare.Lasa sensibilitatea la o parte, aplica un pumn unde trebuie si nimeni nu se va mai lua in veci de tine
Adica le fac frecus.Pt ca e iarna.trebuie sa ne bulgareasca, ei se distreaza facand asta. Dar nu stiu cat de aiurea e :}
Asa sunt ei, dar sa stii ca nu o fac din rautate, totul este o joaca lipsita de rautate.
De ciuda . E ceva de genu' : daca eu imi iau frecus ( de la altul) ea de ce sa nu ia?
Personal, nu le frec decat pe cele care mi-o cer. Trebuie sa se puna bine cu mine din timpul anului daca nu vor sa le racoresc.
De ex : anul trecut mergeam linistit pe stada si o colega vine in viteza si ma impinge in "zapada" ( era noroi tota ziua ). Cum sa mi se faca mile de ea? Am frecat-o pana a zis ca nu mai poate sa respire... pai cum? Sa imi murdareasca ea mie frumusete de blugi?
Pentru ca ele, fetele, stau. Am patit-o si eu. O data. apoi el a fost cel "spalat".
Tocmai pentru ca sunteti "sensibile" si va tot vaitati, mai ales alea fitoase!
Pentru ca sunt niste prooosti...si pentru ca nu se potolesc pana cand nu ii bagi cu capul in zapada