Crezi tu ca baietii sunt mai curajosi decat fetele? sincer raspunsul concret nu il stiu dar poate asa a vrut Dumnezeu...numai el poate sa ti raspunda la aceasta intrebare
Degeaba poate pentru ca ei au fost facuti primii? si femeia a fost facuta din coasta lui Adam?
Daca iei problema din punct de vedere stiintific. ei bine depinde de nr. de cromozomi XY parca.Ideea e ca...ei bine... cu cat sunt mai multi persoana respectiva are o latura mai "barbateasca" dar poate fi mai sensibil si chiar cu inclinatii "feminine" daca nr. de cromozomi este intr-un nr. mic. Poti gasi studii mai avansate pe site-urile de cercetare umana.
Teoretic asa spune Biblia, ca barbatul este mai puternic pentru a lucra pamantul si a intretine familia.
Practic ai vazut ca acum asta este mai putin important, avem femei culturiste, sau care fac box. Uneori este ereditar, desi nu in totalitate, alte ori depinde de individa in cauza si de ceea ce vrea ea sa devina.Pentru ca fetele in general vor sa fie dragute/finute.Cat despre curaj, acela exista in fiecare din noi.
Barbatii nu sunt cu nimic mai presus decat femeile. Uita-te pe net la cateva filmulete de fete care fac parkour. Teoretic ala e un sport pentru baieti, pentru ca presupune multa forta si o sa vezi fete cu un copr firav, care fac acelasi lucru.Acolo este vorba de multa munca, indarjire si antrenament. Sper sa te fi ajutat.
@IvonV sunt in totalitate de acord cu tine...e adevarat dar ei de multe ori vor sa para mai curajosi si nu stiu ce dar nu sunt de ex azi varul meu s-a certat cu fratele prietenului meu si tot zicea ca il bate si nu stiu ce si mi-am facut acum un id si ma dau drept prietenul meu si ii zic sa il ierte pe "fratele meu" ca nu stie ce gandeste si acum deja l-a iertat...si era extrem de furios si zicea ca merge pana la el acasa in orasul invecinat sa il bata
Pai faza e urmatoarea- nu ai auzit vorba aceea :~in spatele oricarui barbat puternic sta o femeie si mai puternica ~
in fine ceva de genu
zuzi_4846 întreabă:
Alex_Alex_1977 întreabă:
Penaaaa1 întreabă: