Speriati? sau se pierd in vorbe?
E diferenta! Nu e vorba ca sunt speriati ci doar ca nu stiu sa exprime ce au de zis destul de convingator. Persoanele care par ca sunt 'perfecti"( ca e vorba de baieti), si ma refer la "perfecti" in sensul ca ii vezi asa de importanti(asa se dau ei) in anumite imprejurari pot fi aparente inselatoare! De ex poate fi prea multa prostie in capul lui si doar texte de stoc. Bine, am sarit purin de la sentimente la tipuri de baieti.
Conteaza caracterul fiecaruia. Daca eu sunt sigur pe mine de ce sunt in stare, stiu pana unde pot, stiu ca ce zic e adevarat, stiu ca inspir incredere(stiu sa fac o persoana sa simta asta) stiu ce am in cap... smd; de ce sa fiu"speriat"?
Speriat esti cand te pui in fapta si esti vinovat, nu ai nimic de zis din ce se vorbeste si doar gandesti in plus fara subiect de discutie.
Reci. Pai mai! tu stai cu un baiat care se poarta rece tu tine cand vine vorba de vorbit ceva serios si sincer? iti place ca atunci cand vorbesti cu el despre voi sa se uite in parti ci nu in ochii tai, inspirandu-ti incredere? preferi sa fii singura persoana care are ganduri serioase in relatie?
Nu... vrei ceva serios. Raspuns la ce intrebai tu.
Sunt reci cand devine monotonia, cand vor altceva de fapt, decat ceea ce crezi tu.
Gen, "-si ce ai de gand cu noi2?
- Aaaa... nu stiu, vedem noi"
Sau tu te astepti la iubire din partea lui, no profit sau interese. Da, cum sa nu.
Mai e mult pana la sex?
Cam asta e. Sunt topiti cu un scop anume dar nu stiu altceva sa discute si se pierd cand vine vorba de seriozitate.
De aici iese ca sunt "speriati, reci" si toate cele
Pentru ca baietii se cred ei foarte tari si nu vor niciodata sa fie vazuti daca plang sau tot felul de chestii sentimentale. Ei vor sa fie barbati, insa mai sunt si unii baieti care iti arata sentimentele intr-un mod foarte frumos si de fata cu toata lumea.
Pai le e frica sa nu fie refuzati sau sa nu se faca de ras.De ce oare?!
Buna.
Cred ca stii ca baietii in general vor sa para tari, nu indragostiti dupa o fata pentru ca apoi ceilalti sa zica. Hei, x+y'' si asa mai departe.
Cunosc un baiat care ma iubeste foarte mult, sau ma place cel putin si nu are,, tupeu'' sa imi zica asta in fata, doar cu ajutorul unor diferite cai de comunicare ( telefon, mess, biletele, prieteni) etc.
Si fetele au astfel de comportament, pentru ca stim cu totii ca scoala sau liceul sunt niste institutii pline de barfe, si daca afla unul, afla toti. si e nasol cand se vorbeste despre tine in tot liceul ca esti cu ala, ca faci multe chestii etc.
Eu cred ca e penibil sa iti ascunzi sentimentele de cineva, dar cand sunteti singuri, de ce nu sa dati cartile pe fata si sa va spuneti ce simtiti unul fata de celalalt!
Asta e orgoliul masculin si teama de a nu fi porecliti de catre prieteni "sensibilul" sau alte porecle de genul asta din care sa reiesa ca sunt mai "slabi".
Poate ca le e frica ce cea pe care o iubeste sa nu il iubeaska si sa nu spuna ceva ca apoi sa se faca de ras...sau sunt prea timizi in preajma lor, ori le e frica ca sa nu spuna ceva care sa le supere.
IntrebariIntrebatoare întreabă:
ElyAly întreabă: