| Helloimys a întrebat:

De ce baietii trebuie sa fie asa nesimtiti?:Sbaiatu din clasa cu mine imi place de el si el n-ar fi aflat nici pana in ziua de azi dar multumita unei prietene a aflat...pff.la inceput ma ignora dupa a inceput sa vorbeasca cu mine dupa iar mai ignora si acum nu stiu de ce tot are ceva cu mine..se poarta oribil cu mine si eu nici macar nu-i zic nimic el incepe si stie ca eu nu cometez ca daca as comenta la el ar incepe cearta si sincer nu vreau...dar de ce se cearta asa? pana acum vorbea cu mine dupa a inceput sa ma enerveze, e clar ca baiatu e batut in cap si n-ai ce-i face dar asta e! nu inteleg eu de ce tot se cearta cu mine ca doar nu i-am facut nimic.si stiti cand un biat se cearta cu o fata care ea il place fata sufera.si e cam naspa sentimentu pentru ca crezi ca daca incepi sa tipi si tu la el, el face si mai urat te trateaza cu indifernta si profita de pe urma ta si profita si acum si eu inca nu-mi dau seama

8 răspunsuri:
| Ryuuzuka a răspuns:

Hey,cred ca tu cand ai spus de acea "prietena" te refereai la mine tongue.Nu ar trebui sa te agiti asa doar pentru un simplu baiat straight face. Sunt atatia, parca ai zis ca nu-l placibatting eyelashes.Si daca tot il placi ar trebui sa stii daca si el iti impartaseste aceleasi sentimente.Deci n-am facut nimic gresit happy. Daca baiatul nu te iubeste pace.Dar daca totusi te place, n-ar trebui sa te oferi asa usor.Si parca ai zis ca place pe alta fata din clasa (bianca presupun ). Trateaza-l si pe el in acelasi mod in care te trateaza si el pe tine.N-ar trebui sa te ambalezi asa.Cu drag "prietena ta " laughing) d***a.

| Helloimys explică (pentru Ryuuzuka):

1.NU-L MAI PLAC
2.care bianca?

| Ryuuzuka a răspuns (pentru Helloimys):

Fata nu mai vii vineri! Joi

Eti na

| Ryuuzuka a răspuns:

Sa stii ca am scris chestia asta la scoala (aia de mai sus), la ora de fizica laughing.Si era burciu langa mine si nu stiam cum sa-l fac sa plece laughing, huh laughing oricum reusisem.

Fitar moaca d...aca sa vezi ce-ti fac eu vineri!

| XalexandraX a răspuns:

Multi fac asa car uni fac asta ca sa iti atraga atentia dai si tu un repros la tot ce zice dar nu foarte grav asa in ironie...Nui asata ca suferi pentru cai dai satisfactie

| mat31new a răspuns (pentru XalexandraX):

Vampiruta, ma musti si pe mine?