Nu trebuie. Pentru o relație ambii trebuie să lupte. Eu una, dacă văd interes din partea unui băiat şi-l plac, lupt de 10 ori mai mult.
Daca afisezi atitudinea asta aroganta in fata femeilor, categoric vei murii singur si virgin.
Este in genele barbatului sa "vaneze" femeile, in traducere mai elevata: sa le curteze!
daca tu astepti sa te caute fetele, poate te-ori gasi ceva babe sau proaste pa la batranete, pentru ca, atitudinea asta nu-i normala si nici sanatoasa.
Nu era vorba de asta, era vorba ca m-am saturat ca sa "curtez" fara nici un rezultat sau o multumire. Primesc contrariul
Cine zice că trebuie? Uite-te la ultima mea întrebare, se leagă de acest subiect.
Nu mi-am expus opinia atunci pe acel subiect dar o fac acum. Eu unul nu m-aș lupta pentru absolut nicio fată dacă nu merită. A merita în sensul în care ar face și ea ceva, nu să facă pe inabordabila. Poți să mai lupți pentru o fată care chiar îți dă impresia că merită să te lupți pentru ea, pentru care simți ceva puternic și vezi că e de treabă și se poartă frumos cu tine, îți vorbește frumos și lasă portițe dar sunt unii fraieri care își fac iluzii din astea chiar dacă pentru fetele după care sunt înnebuniți ei nu înseamnă nimic, poate doar unii de pe urma cărora pot câștiga ceva. De aici apar și profitoarele, de pe urma fraierilor sau a celor care o fac conștient dar își permit. Mai poți să lupți pentru o fată după un timp, când sunteți împreună, atunci cam ai obligația să încerci să o ții lângă tine dar atâta timp cât și ea arată că vrea lucrul acesta și luptă și ea.
Nu e nicio rușine ca o fată să lupte pentru un băiat, dar multe se consideră prințese și doamne ferește, cum cineva născut cu vagin să facă așa ceva pentru un băiat? Astea-s specimenele pe care le-aș evita chiar și dacă ar fi ultimele fete din lume, aș prefera să rămân singur decât să mă lupt ca un idiot pentru o din asta.
Dar am intalnit atatea fete si niciuna nu a miscat un deget pentru mine si am inceput sa cred ca nu va exista femeia aia care face si ea ceva niodata, ca asa sunt ele
Multe sunt așa dar crezi greșit. Înseamnă că nu ai găsit fata potrivită. Probabil nu au ridicat nici pentru că nu te plăceau pentru ceea ce ești, nimeni nu e obligat să placă pe altcineva. Deși probabil sunt rarități, îți spun eu că mai există și fete ok dar trebuie să ai răbdare.
Acum te întreb ceva, dacă nu ai găsi o fată ok ai prefera să fii cu una care te ia de fraier sau care e genul ăla de "prințesă" așa călcându-ți din obligație peste principii sau mai bine ai rămâne singur decât cu așa o fată?
Răspunsul tău va determina și șansa de a da peste o fată ok, căci dacă alegi una din aia atunci deja ți-ai luat șansele să cunoști persoana potrivită. Nu ai de unde să știi dacă o vei găsi dar depinde și de tine și de principiile tale foarte mult.
Nu chiar, atunci cand ai prietena esti mai atragator, vin mai multe la tine
De unde ai scos-o pe asta? Dacă ai așa o mentalitate, baftă în viață, alte vorbe sunt de prisos.
N ai intalnit tu fata care trebuieSi nu scrie nicaieri ca barbatul trebuie sa lupte singur.Ori amandoi ori niciunul.
anonim_4396 întreabă:
ksm1485 întreabă: