Păi acum dacă tot ai pus întrebarea încerc să îţi răspun.Cu fundita aia îi un fel de vot al tău pentru cel mai bun răspuns pe care l-ai primit; de asemenea mai poţi şi vota întrebările utilizatorilor prima, ca să nu aleagă site-ul automat fundita pentru cel mai bun raspuns .
Nu este obligatoriu să faci precizări în genul ăsta dar se pare că are efect; funda înseamnă puncte => mai urci o treaptă pe aici
Probabil este o motivatie suplimentara aceasta "fundita" care personal nu ajuta pe nimeni cu nimic, dar... fiecare cu placerile sale. :-)
Eu nu vreau fundita chiar nu mka intereseaza si te rog din suflet sa nu imi dai.eu nu vreau decat sa ajut.:*
E cam aiurea. Oricat de bine ar fi o intrebare formulata cand vezi aceasta expresie la urma parca simti un pic de superficialitate. Ar fi mai frumos fara aceasta precizare la urma. Desi am ceva fundite niciodata nu am facut din a primi o fundita un scop. Fundita a venit pentru ca am vrut sa ajut pe cineva si din fericire am si reusit ( cred ).
E cam aiurea . Oricat de bine ar fi o intrebare formulata cand vezi aceasta expresie la urma parca simti un pic de superficialitate . Ar fi mai frumos fara aceasta precizare la urma . Desi am ceva fundite niciodata nu am facut din a primi o fundita un scop . Fundita a venit pentru ca am vrut sa ajut pe cineva si din fericire am si reusit ( cred ) .
De "destepti". si sunt persoane care spun dau funda, si nu o dau. iata un exemplu:userul toxxick avea o intrebare in legatura cu oracolul.intrebari...chestii.
http://www.TPU.ro/......rebari-de/