Nu pe toti; doar pe acei care se poarta agresiv.Am si eu un vecin care, de cum iese pe usa blocului, e asaltat de toata haita de caini ce se adaposteste prin preajma si care, de altminteri, este foarte prietenoasa cu toti ceilalti locatari.Problema e ca persoana respectiva nu pierde niciun prilej sa-i zadarasca, sa se repeada spre ei, sa-i injure, asa incat primeste o riposta pe masura, iar noi un spectacol gratis in fiecare dimineata!
Pentru ca in general oamenii strazii bat cainii, ii gonesc, iar acestia au capacitatea de a face oarecum difereanta intre oameni. Ei latra pentru a se apara de un eventual atac.
Cainii au mirosul foarte fin si probabil percep "aromele" emanate de respectivii mult mai acut decat oamenii, si este normal sa se revolte.
Pai daca duhnesc a bautura asa stiam, ca cainii [scuzati cacofonia] simt cand omul are ceva la bord si at latra la ei, bine ca nu chiar in toate cazurile.
E mare competitia si boschetii apartin boschetarilor dar cainii zic de boscheti ca-s ai lor.Se latra ca sa-si privatizeze boschetii.
Am observat ca toti cainii sunt rasisti latra tiganii si boschetarii. Probabil au un miros specific care nu este pe placul lor