Aici apare vorba:"cine se aseamana se aduna", fiecare sta cu persoanele cu care se intelege, cu care are ce discuta. Lumea e rea daca si prietenii ne intorc spatele uneori, atunci ce pretentie sa mai avem de la ceilalti? Fiecare neaga si zice ca nu face discriminari, dar cand e pus intr-o situatie concreta se ascunde dupa un deget. Si eu am in clasa colegi care nu-si fac temele si eu trebuie mereu sa le dau si nu-mi convine asta.Adica eu stau si muncesc sa scriu in timp ce altii se distreaza/stau degeaba si tot ei sa ia note mari pe spinarea mea? Pur si simplu merg pe principiul "Cum iti asterni asa dormi". Daca ei n-au chef de scoala nu e problema mea, sa se descurce cum pot. Eu ii ajut cu cea mai mare placere dar in cazul in care s-au straduit sa-si scrie tema si n-au stiut undeva, incerc sa le explic dar nu asa mereu cu miloaga.
Nu sa nu se inteleaga altceva.
Vorbeam doar de pr*sti.Doar de cei pe care nu-i duc capul.
Nu de unii care nu-si fac temele sau stau si se distreaza.
Unii colegi sunt chiar enervanti cateodata, stiu.nu este cazul meu dar am un baiat in clasa care a ramas repetent de 2 ori, pentru ca are foarte multe absente, si nu pentru ca a fost racit sau mai stiu eu ce...nu vrea sa vina la scoala.mama lui il trimite cu ghiozdanul la scoala si cand se intalneste cu vreun coleg de-al lui il intreaba:''ce a facut andrei azi la scoala?'', si ramane cu gura cascata cand afla ca nici macar nu a fost la scoala.si nici nu invata bine.sa fim seriosi, nici mama lui nu se ocupa cum ar trebui de el.
EllaBååå întreabă:
ThePrinceOfAllSaiyans întreabă:
viktor1445 întreabă: