Desigur acolo am specificat și afecțiunile psihice, probabil ești vreun psihopat, ceva, ceea ce ar face posibil acest lucru.
Nu e adevărat.
știi tu vreun om care e cu adevărat fericit, deși nu primește nici un gram de iubire? nu cred, toți avem nevoie de afecțiune.
Da, eu sunt ăla. Nu am nevoie de afecțiunea nimănui ca să fiu fericit.
Alertă de ipocrizie.
nu Syden, greșești. tu nu primești afecțiune, de asta și vrei să pari așa rece. deși spui că nu ai nevoie, știu că ai nevoie de asta mai mult decât orice.
Chiar mă întrebam de unde se auzea zgomotul de copite.
Este GreyN călare, a venit să susțină opinia domniței 9octombrie!
Oricum, vezi că e stricat detectorul ăla al tău.
Eu nu susțin opinia nimănui, e opinia mea personală. Este pură ipocrizie iar tu știi asta mai bine.
Te înșeli. Afecțiunea mă scârbește mai mult decât orice.
e ok, poți să mă contrazici, dar știm amândoi că nu e așa.
Uite ca să nu crezi că susțin opinia cuiva doar așa ca să o susțin ceea ce m-ar face cam dobitoc, uite un răspuns de al meu de dinainte de a îți spune ceea ce ți-am spus acum.
http://www.tpu.ro/......ea-ei-din/
Orice ai spune, tu știi mai bine că am dreptate în adâncul tău, iar dacă prin absurd nu știi asta încă, vei afla.
PS: Mă întrebam unde e omul cu blocurile...
@9octombrie, GreyN :
Gata, gata. Terminați voi doi cu bășinile astea de psihologi, întrebarea asta începe să pută... a plictiseală.
Deja vu, nu sărmăluță?
De ce nu vă duceți să jucați GTA?
Haideți, căutați fericirea împreună.
pe bune că nu înțeleg reacția asta. o să-ți schimbi părerea în timp, până atunci nu ai decât să te comporți așa în continuare. pe o parte nu te judec pentru că știu, chiar e greu să găsești pe cineva care să-ți ofere toate lucrurile astea de care ai nevoie. ( nu mai fi așa răutăcios )