| Minty a întrebat:

De ce cand prietena mea cea mai buna este prin preajma baiatului pe care-l place se comporta altfel cu mine se da sefa si cu sora tipului se comporta super fain oare vrea sal imresioneze?
in afara de asta am constatat ca nu-i mai pot spune tot pentru ca repede i spune fratelui ei
eu ce ar trebui sa fac so cobor pe planeta?

Răspuns Câştigător
| broscutsaaa a răspuns:

Vrea sa para "unica" in ochii lui. Nu aborda aceeasi atitudine ca ea, ia`o deoparte si vorbiti calm, fara tipete, fara bataie [ cum obisnuiesc fetele din ziua de azi ].
Explica`i ca nu`ti place comportamentul ei in preajma baiatului pe care`l place, si ca ar trebui sa fie mai atenta fata de tine, pentru ca nu`ti place sa fi tratata asa.
Nu o lasa sa te calce`n picioare!

7 răspunsuri:
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Vorbeşte serios cu ea şi spune-i să se detaşeze şi să se vadă pe sine însăşi. Dacă pune un băiat între relaţia voastră, e de rău...pentru că atunci când o va termina cu el tot la tine se va întoarce, iar atunci parcă văd că vei veni cu o altă întrebare pe TPU...deci clarifică lucrurile de acum. Nu îi spune să renunţe la acel băiat, dar spune-i să se comporte mai decent doar şi să nu uite că îi eşti prietenăhappy

| aniohetova a răspuns:

Spune-i ca s-a schimbat si daca vrea sa-i faca lui impresie, nu trebuie sa se indeparteze de tine sau sa te trateze asa. Daca vrea ca el sa o placa sa fie ea insusi. Nu trebuie sa se prefaca, pentru ca nu o sa poata sa se prefaca toata viata, iar el daca vrea sa o placa e cel mai bine sa se indragosteasca de ea nu de o minciuna. Daca nu vrea sa te inteleaga, las-o. pana la urma tot ea se va intoarce cand o sa aiba nevoie de ajutor si o sa realizeze ca a gresit. Nu ii mai da atata atentie pentru ca asta o face sa se comporte asa cu tine. Succes happy

| Delyaa a răspuns:

De fapt acea prietena nu se comporta cu tine ca si cum ai fi sefa ai, iar cu sora lui X nu se comporta super fain ci se comporta normal. da credk doer vroia sal impresioneze.nu te supara incearca so intelegi si pe ea...

| joanna_1070 a răspuns:

E clar ca ea incearca sa il impresioneze si sa ii atraga intr-un fel atentia. dar urat din partea ei ca te da intr-un fel la o parte din cauza unui baiat.totusi.ea e prietena ta cea mai buna.Ar trebui sa porti o discutie cu ea in care sa ii spui ceea ce te deranjeaza la comportamentul ei fata de tine si sa speram ca isi va da singura seama ca a gresit.Bbye si succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ai putea! dar eu zic sa vb, sa ii spui ce te deranjeaza si ce simnti tu ca prietena si sunt sigura ca o sa va intelegeti si da pentru ca in preajma lui se simnte mai jos si astfel... ea crede ca "urca" de nivel.comunicati!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu asta ma intreb si eu si am doar 12 ani.

| monik_7002 a răspuns:

Asta nu se numeste prietena draga, incearca sa faci tu acum pe sefa sa vedem cum merge treaba, ai sa vezi ca nu o sa-i placa si-ti da eject! sincer fi cu capul pe umeri si arata-i ca poti si fara ea!