| Lavy a întrebat:

De ce cand pun o intrebare trebuie sa astept destul de mult timp pana vad raspunsurile?

Răspuns Câştigător
| Sarahh a răspuns:

Depinde si la ce categorie postezi. posteaza la categoriile mai populare daca vrei neaparat multe raspunsuri. si depinde si de intrebarea pe care o pui. :* funda?

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Citește aici, http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Pa, pa.

| ChocaholicBi a răspuns:

Depinde. Poti sa astepti mult sau putin. Daca oamenii raspund la ea repede sau incet. E logic happy

| Lavy explică:

Ok
mersi

| Lavy explică:

Mersi tuturor raspunsurilor! happy

| annaloveanna a răspuns:

Deoarece cei care ti-au dat raspunsul poate au gresit si au ocazia sa corecteze cand dau la editare. Dupa ce trece timpul inseamna ca persoana nu vrea sa mai corecteze raspunsul si el din acel moment poate fi vazut de toata lumea.
Ei lasa aceasta durata deoarece le da posibilitatea sa corecteze daca au gresit ceva. Durata de timp este lunga deoarece oamenii poate isi dau seama mai tarziu ca au gresit ceva in raspunsul lor.

Sper ca ti-am fost de folos!

| Didiuxx a răspuns:

Poate sunt aprobate mai greu.

| ßüттέяŦℓÿ a răspuns:

Buna,ti se intampla asa deoarece utilizatori cand raspund trebuie sa astepte pentru a li se aproba raspunsul respectiv. Sper ca ti'am fost de ajutor.

| ๓itนpitน a răspuns:

Pentru ca sunt multi oameni pe TPU si dureaza pana la afiseaza pe toate...cred ca a durat ceva pana ai vazut acest raspuns, nu; P

| vladsoare a răspuns:

Iti spun eu de ce. Serverul nu este actualizat in timp real si dureaza un anumit timp pana se `incarca` raspunsurile!
Poate ai observat la unele intrebari poate scrie in paranteza (3)-raspunsuri, iar cand te uiti nu vezi niciunul;

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai de multe ori nu sunt editate adic ama refer ca nu apar inca la categorie si ar mai fii ca uii nu stiu ce sa-ti raspunda...dar prima varianta zic eu ca ar fibig grin la mine asa se intampla

| tornado112 a răspuns:

Poate dureaza mult timp pana cineva iti raspunde.