anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce cand sunt colegii de fata nu suntem la fel de apropiati si cand suntem singuri suntem diferiti? De ce nu e la fel cu mine mereu?

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Ii e rusine de ceilalti. Nu se simte in apele lui sa stie ceilalti ce discuta cu tine. Nu e sigur de tine si se teme ca il vei respinge de fata cu ceilalti.
Daca veti fi impreuna probabil ca se va schimba. Te va afisa cu mandrie la bratul lui happy

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Poate i este rusine de colegi, poate nu vrea sa se afle, cine stie

| corbulalbrosu a răspuns:

Timiditatea bat-o vina, eliberati-va de acest complex daunator iubirii si relatiei dintre 2 indragostiti.Nu este ceva rusinos sa fii impreuna cu cineva vei vedea ca se va schimba incet incet in bine.

| grab a răspuns:

Din cauza emotiilor sau din cauza indeciziei asupra viitorului unei posibile relatii.

| MaliciousDeath a răspuns:

Poate ca unii se simt inconfortabil in prezenta persoanelor mai putin apropiate.Ma rog, vorbeste cu el si vezi ce zice.Nu insista cu afectiunea in public, nu e pentru toti.

| 456deea a răspuns:

Din pacate... exista orgoliul..incearca sa ramaneti singuri si discutati subiectyul

| Andrei_Stroia_1990 a răspuns:

Cred ca ii este rusine cu tine si de aia nu se comporta la fel

| Hakuouki a răspuns (pentru Andrei_Stroia_1990):

Gresit. Personal, nici mie nu imi place sa ma sarut si cineva sa fie acolo sa se uite in "gura mea". Plus de asta, tinerii din ziua de astazi sunt foarte carcotasi, il inteleg pe baiat, intr-un fel. Dar mai este si posibilitatea ca atunci cand sunteti mai multi sa isi imparta atentia si atunci, tu primesti mai putina. De ce nu discuti cu el asta?