Ai dreptate fato.Sa vezi ce ampenii mai scriu unii. Una scrie:cum arata fat-frumos astazi? si unii zic:Ca mine.Doamne fereste!
Nu te supara dar ai observat ce intrebari posteaza uni? Eu nu am ironizat nici o intrebare pentru ca refuz sa raspund la prostii.
Nu dam intodeauna raspunsuri ironice.asa intrebari, asa raspunsuri. unii chiar merita.
Cum sa nu fii ironic atunci cand limba romana pare cea mai mare problema a multor persoane de pe TPU... gen aceliasisau altele si altele. mai interba unul ce e sexul anal. cred ca e metoda prin care a fost conceput el
Uneori trebuie sa fii ironic. Astfel ce s-ar alege de lumea asta?
Si app nici eu nu vreau sa ma gandesc ce ar fi vazut ochii mei! M-as fi crucit si as fi luat-o la fuga in 3 pasi si 2 timpi de pe site.
Da sa vezi ce nasol e cand pui o intrebare si primesti doar 3-4 raspunsuri si alea de multe ori neinteresante.
E normal să răspund ironic la întrebările în care mi se cere ID-ul hannei montana, în care mă întreabă câţi cm ar trebui să aibă penisu lui la 14 ani, lista poate continua.Răspunsul meu este pe măsura întrebării.Cu cât mai serioasă, cu-atât mai serios e răspunsul. Da' la ce întrebări au început să apară pe site, e şi normal ca 9. 5 din răspunsurile mele să fie ironice!