| ObiectivulAnonim66 a întrebat:

De ce, cand vreau sa vorbesc sau sa ajut pe cineva ma gafez si o dau in bara? Si de ce uneori nu ma fac auzit? Ati patit?

5 răspunsuri:
| Ruski a răspuns:

Salutare! Am patit si eu candva ambele situatii... La prima situatie solutia este sa fii mai dezghetat, sa nu mai fii asa timid. Iar la a doua, trebuie sa te impui mai mult, ca sa te faci auzit. Sper ca te-am ajutat! O zi buna iti doresc!

| Mayhem666 a răspuns:

Mi se intampla aproape de fiecare data.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa comunici mai mult, sa te pui in situatii incomode pentru tine( sa vorbesti cand sunt de fata mai multe persoane de exemplu ). Ai incredere in tine si "aseaza-ti " gandurile in minte inainte sa le rostesti, concentreaza-te pe ce vrei sa zici si nu te lasa distras de ganduri negative. ( ce o sa zica, ce o sa creada, daca ma balbai acum etc ) Gandeste-te ca n-ai nimic de pierdut, capeti doar experienta in comunicare. Ideea e sa nu te retragi in carapace daca dai cateva rateuri si sa nu te consumi pentru ele.

Iar daca persoana pe care vrei sa o ajuti nu are atentia ta degeaba ai tu intentii bune daca ea nu vrea sa o ajuti. Nu risipii energia pe oamenii care nu-ti vor sau nu-ti cer ajutorul.

| FaraNumePls a răspuns:

Câteodată

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiindcă orice acțiune are și o reacțiune, dar nu mereu in concordanță cu intenția ta.

La a doua întrebare, nu te impui mai mult sau nu ai cu cine.