| iamthewildyouth a întrebat:

De ce cateodata simt ca vreau sa fiu trista? Am senzatia ca fericirea continua ma oboseste intr-un fel sau altul.

Răspuns Câştigător
| Anaad a răspuns:

Poate pentru ca e fericire fortata...te straduiesti sa mentii anumite standarde, si ai obosit. It's ok ca ceva ce te-a facut sa razi ieri azi sa nu te mai impresioneze, sau sa te agaseze. E normal sa simti nevoia unor clipe de eliberare emotionala. Poarta-te mereu firesc, dupa cum simti. Multa bafta!

7 răspunsuri:
| CristiB93 a răspuns:

Pai atunci inseamna ca nu e fericire daca te oboseste. Cred ca vrei sa fi trista ca apoi dupa ce trece sa simti iarasi fericirea, daca e prea multa iaras nu e bine deoarece te plictiseste si nu mai e fericire.

| lpavel a răspuns:

Inca nu am auzit pe nimeni sa nu aiba clipe de tristete, chiar din alea mai mici dar tot a avut... Tu cum faci ca nu esti trista, plictisita etc niciodata?

| iamthewildyouth explică (pentru lpavel):

Tocmai ca sunt din ce in ce mai trista si nu imi dau seama de ce.

| lpavel a răspuns (pentru iamthewildyouth):

AAAAa te-am inteles gesit! Sorry! Toate persoanele intra din cand in cand in depresie, e ceva normal, asa cred eu... Eu de obicei ma simt naspa daca e vreme urata afara... happy

| SimonaQs a răspuns:

Omul nu este facut numai din fericire. Are si el momentele lui in care vrea sa se regaseasca. E normal sa fi si putin trista.

Pa Pa happy

| RisenAngel a răspuns:

Depresie...zzz

| Nudamnume a răspuns:

Din cauza stresului.Asta am si eu!