E doar problema unora care au aceasta impresie...in rest..." nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-ti place tie"...
Nu neaparat! Depinde acum daca esti obsedata dupa firme si te lauzi mereu... da! Zi odata ca sunt Puma Originali, nu de 1000 ori! Nu te lauda, asta este cel mai important!
Eu sincer nu cred asta.
@sonia95 aici ai mare dreptate
Pe mine oricum nu ma intereseaza ce zice lumea. daca aia imi place aia port si gata
App parca tu ai zis odata ca au zis unii de tine ce pitzipoanca, nu?! nu-ti mai fa probleme.nu trebuie sa te intereseze ce zice lumea. Oricum cine te place, te place exact asa cum esti restul nu mai conteaza.
by daii
Nu cred asta.iti dai seama daca e vreun cocalar si dupa felul cum se imbrak. poate fi imbracat si cu haine de firma dar urat.cunosk pers care se imbraca de firma dar se imbrak ca lumea cu stil si nu sunt cocalari.iti dai seama de la o posta daca cineva e sau nu cocalar.
PS:am o prietena obsedata de cocalaridaca vede un baiat cu cv de firma sau doar cu ochelarii pe ochii gata e cocalalool ce gandire de rahato fi invidioasa
succes
Nu cred asta.iti dai seama daca e vrun cocalar si dupa felul cum se imbrak.poate fi imbracat si cu haine de firma dar urat.cunosk pers care se imbraca de firma dar se imbrak kalumea cu stil si nu sunt cocalari.iti dai seama de la o posta daca cineva e sau nu cocalar.
PS:am o prietena obsedata de cocalaridaca vede un baiat cu cv de firma sau doar cu okelarii pe okii gata e cocalalool ce gandire de rahato fi invidioasa
succes
Reputatia astora a fost stricata de imaginea proasta a cocalarilor si pitipoancelor...si de-aia acum au generalizat chestia asta... e cam aiurea dar asta e...
Probabill, k aia se crd deosebiti fata, de altii, intradevarr haina il face p omm, dar s cele care nu sunt de firmaa sunt frumoase! asa ca poti purta combinatt...si altiiii poate chiar sunt fitosii! succes si tie
Probabil si invidia....eu intotdeauna am purtat ce mi-a placut....nu am ascultat ce spun altii
Hai sa ne luam haine din bazar si de la second hand.ca sa nu zica.lumea de obicei invidioasa. uite are treining adidas.si ghiozdan nike. uite ce cocalar. spunand ca cineva care are bani de adidas.nike.etc.ca e cocalar. jignesti juamtate din polpulatia planetei.am vazut profesori universitari imbracati in nike, adidas. aa da si sunt acei oameni care chair se cheama cocalari.. poze in baie. poze de la spate.sa se vada bluza de treining adidas. si o pun pe hi5...sa fim seriosi.sau mai sunt unele persoane care nu scriu romaneste.tot cocalari.de ex:,, buna cyne esti?" da ce a are,, i-ul"? Romania sucks, in general.cocalarii sunt manelisti, sau EMO GAYbafta, sper ca am fost de ajutor>
Se impute treaba cu TPU? hmm. Restrictii de postare haiiii, hai lasati-ma, oricum incredibil
Diorrus întreabă: