Pentru ca e un sentiment de grandomanie la mijloc, doar din cauza varstei, pentru ca si lor cand erau mici li se vorbea de sus!
Incearca sa vb cu cineva mai mare (in general baieti ) cand sunt singuri si nu in anturaj, sa vezi ca o sa vb mai frumos cu tine decat cand sunt cu prieteni! Asa ne dam noi astia mai marii mari ! E o prostie dar asa e! Te gandesti ca acel copil nu are aceleasi cunostinte ca tine, si ca orice ar face nu e la fel de tare ca tine
Ehh...asa sunt unii Nu toti fac asa. Cei mici ar trebui sa nu ii bage in seama pe cei mari si gataSe rezolva situatia
Pai pune. te in locul celor mari. cand se baga cineva in seama mai mic k tine si o face el p desteptu-> nu trebuie sa il iei la misto? cand face afirmatii din astea plagiate d la altii... mi se pare normal situatia se schimba atunci cand aia mari fac misto fara motiv ()
deci pe mine m. a insultat un plod d a 5a (m. a facut copil copac, needucata etc. fara sa ii fi zis eu cv) daca nu o cunosteam p sorsa isi lua plodu o bataie buna... da il iau la misto cand il vad-> si ae noroc k il vad rar
zi tu k eu gresesc la faza asta
Pt ca nu au ce face...si depinde ca nu toata lumea te ia de prost/a...
sunt unii mai stii tu cum
Pentru ca unii oameni considera ca sunt atotstiutori si li se pare ca nu au ce invata de la cei mici...Toti avem de invatat, nu conteaza ce stim... Egalitatea este egala cu compasiunea si iubirea in societate...
Teribilism care e egal cu prostia... mai greu cu neuronii... probabil a si ei au fost injositi cand erau mai mici si s-au gandit ca atunci and o sa fie mari o sa se razbune... stiu si eu