| Miruna0909 a întrebat:

De ce colegii mei sunt asa bârfitori si nasoli? Gen o venit o colega noua la noi, ea insa cateva zile a lipsit ca era bolnava (asa am auzit de la cineva de la alta clasa, că ea nu a zis nimic nouă) și au început colegii mei să comenteze de ea, să faca misto, atat in realitate, cât și pe un grupul pe insta, unde nu era ea adaugată. De ce pe unii le freaca atat de tare grija altora? Îmi venea mie ceva în gând, să fiu sifonară, să îi spun acelei colege ce au comentat ăștia, dar nu fac eu de astea, pana mea până la urmă, dupa aia eu eram oaia neagră. Oricum ceva de genu s-a întâmplat si cu o fostă colegă care s-a transferat. Toata lumea nu o suporta, fără motiv, ea pur și simplu avea 10 pe linie, cuminte (își vedea de treaba ei), nu prea comunica cu atii, totuși avea timp și să se aranjeze, chiar daca e olimpică. Nu înteleg de la ce atata ură, atâta frustrare din partea copiilor din ziua de azi

4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Ce simt adolescentii acasa, aia manifesta si proiecteaza mai departe, la randul lor, pe ceilalti din jur, fie colegi de scoala, prieteni sau alte persoane.E trist, dar te vei confrunta cu aceasta problema si la munca si oriunde.Ai putea spune ca unii oameni chiar nu au personalitate si fac din barfit un hobby.But then again, tu nu ai barfit niciodata? Eu recunosc ca da. laughing

| Hyperion7 a răspuns:

Pentru că așa sunt oamenii și vor mai fi.
Ideea e sa mergi pe principiul câinii latră, ursul merge și gata.
Cu cât îți pasă mai mult de ce zic, cu atât mai rău îți faci ție.

| StoicAnalysis a răspuns:

Nu e ura pe cat e invidia si frustrarea. Daca nu ai tarie de caracter, esti ca si mancat, daca ai in jur, oameni de genul.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Sunt oameni slabi, iar slabi se grupeaza si incearca sa ii faca pe cei puternici la fel de slabi ca ei prin barfe.