| Maria_3931 a întrebat:

De ce copii (cei de 12, 13 sau 14) au inceput sa-si faca asa de repede prietene/prieteni?

29 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Si cate din aceste prietenii vor trece de proba timpului, draga mea?
Nici macar 10%winking
Pentru ca nu stii ce vrei de la viata, nu stii ce sa te astepti de la oamenii si ai sentimente contradictorii care uneori te conduc la decizii gresitewinking

| Bacemi a răspuns:

Datorita societatii actuale. Inainte erau alte vremuri.

| Silvia a răspuns:

Pentru ca este foarte usor sa iti faci prieteni la varsta asta.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Sti cum se zicehappy Iubirea nu are varstahappy
Oricum nu e cine stie ce iubire laughing Mai mult e o joacabig grinImi aduc aminte ca si eu la 14 ani aveam iubit laughing La varsta aia consideram ca sunt destul de mare laughingAsa considera si ei big grin

| marrr a răspuns:

Eu una am 12 ani si am avut deja un prieten. E vreo problema in asta? Inteleg ca acum 20 de ani (nu, nu tin sa te fac batrana) nu va faceati prieteni de la varste fragede. O prietenie e ceva normal. Din moment ce noi ne indragostim acum mai devreme.Nu cred ca ar fi cineva care sa placa pe altcineva si sa nu vrea ceva mai mult de atat. Daca doua persoane se plac/iubesc(iubirea de copil. cea mai pura, fara griji) de ce sa nu fie impreuna cum s-ar zice. Iubirea nu are varsta, nu are conditii. Unele relatii rezista, altele se lasa uitate.

| anad a răspuns:

Sunt mai indrazneti, mai nonconformisti si au cultivat o adevarata moda a "prietenilor"si a prietenelor.Au ca suport messul cu liste pline de id unde vorbesc aproape non-stop si se imprietenesc mai usor.

| Mjdolhfi a răspuns:

Eu am 14 ani si nu am prieten, dar nu stiu cred ca vor sa arate ca au crescutthinking ca nu mai sunt niste copii.Ma mai intreaba multi pe mess "ai prieten?" si mereu zic nu si fac vai ce naspa. Ce e naspa? ca nu am ptieten? Si ce se intampla daca te atasezi mult de un baiat [pentru ca nu se poate numi iubire]si te minte si te paraseste pentru alta? suferi? inca sunt un copil si nu vreau sa stiu inca cum e sa sufar pentru un baiat...am timpoh go on. Oricum asta e doar parerea meahee hee

| deejayra a răspuns:

Eu am 16 ani si nu am avut prietena.

| Live.Laugh.Love a răspuns:

Probabil ca sa se dea mari si tari sau de obicei in scoli sunt unii fitosi si vorbesc decat cu cei care au fost cu cineva sau ca sa ii cunoasca toata lumea. Unii sunt prieteni buni care dau impresia ca sunt * prieteni * stii u de care, sau pur si simplu se plac deoarece au petrecut timp impreuna... sunt parintii prieteni sau doar ca sa vada cum e, sa fie pregatiti, se spune ca prieteniile de mici, la maturitate devin relatii foarte serioasehappy
asta-i parerea mea

| roox a răspuns:

Ce fel de prieteni?confused
Dacă te referi la sensul de boyfriend/girlfriend... eu cred că e doar curiozitatea happy
...
Dar dacă te referi la celălalt sens... ce e rău în a avea amici?confused. uite, eu nu prea am aşa ceva, pentru că nu ştiu să socializez şi îmi pare foarte rău straight face.
Dar mai vreau să'ţi spun că...prieten(amic) e doar unul... restul se pot considera cunoştinţe. şi acel prieten e foarte greu de căpătat. ani de muncă.
Într'o prietenie ceea ce contează este sinceriatatea.

Baftă!

| roox a răspuns:

Aş mai vrea să zic un lucru.
În viaţă trebuie să investeşti mult în oameni happy

| єℓєηα a răspuns:

Eu sincer am avut primul prieten ( in sensul de iubit ) la 12 ani...
Nu stiu de cethinking

| Aiwendil a răspuns:

Pentru ca vor sa devina mai repede adulti. Ei vad ca adulti pot face orice vor adica pot fuma, bea, sa mearga cu masina, sa faca dragoste si de obicei cei mici ii imita pe cei mari.

| VladyCristian a răspuns:

Depinde de caracterul fiecaruia. Unii ca sa se simta smecheri, altii pentru ca asa simt iar altii pentru ca s-au maturizat mai repede. Totusi, sunt doar chestii trecatoare - copilaresti. La aceasta varsta nu poti iubiwinking

| ruxybelle a răspuns:

Tu ce crezi laughing pune`ti intrebarea asta tie si raspunde tot tu :d e asa de greu?

| ruxybelle a răspuns:

Si eu am 12 si am prieten love struck si ce`i rau in asta atata timp catla scoala inveti binewinking

| Roxana6044 a răspuns:

Ne maturizam prea repede... asa ca daca o fata de 12 ani gandeste ca si una de 16 ...cred ca e normalwinking

Răspuns utilizator avertizat
| waXonwaXoff a răspuns:

O prostie oh go onj

| waXonwaXoff a răspuns:

O prostie oh go onj

| MyTzZy a răspuns:

Eu am 12 ani si am prieten:iubirea nu are varsta cand te indragostesti...nu ai ce face.

| robyroby a răspuns:

Pai stiu sa socializeze. Ce e asa rau in asta?

| westside a răspuns:

Pentru ca lumea se schimba happy si asa facem si noi

| ριтʏcнα a răspuns:

Chiar si cei de 11.pentru ca atunci cand erau mici i-au vazut pe parintii cand se sarutausi chiestii.si cand erau mari au vrut sa para si ei cniste "adulti". asta e parerea mea

| franck2222 a răspuns:

Pentru ca la varsta aceea hormoni incep sa se dezvolte.
De acea vezi tu asa ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca comunica, nimic rau.
Pentru ca au nevoie de afectiune care nu o mai primesc de la parinti, pentru ca ei pleaca in tari straine si ne lasa singuri sau pentru ca au un servici cu ore incarcate si nu mai exista momente de prietenie intre parinti si copii.
Pentru ca oricine are nevoie de dragoste. Si nu vad nimic gresit in asta atata timp cat nu se ajunge la sexwinking. E viata lor, au dreptul sa se bucure de ea. E foarte frumos sa iubesti cand esti copil pentru ca totul e nou si fiecare sentiment e ca o cutie plina de red bull care parca te face sa plutesti si te simti in al 9'lea cer.
Pur si simplu pentru ca este minunat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai uite au am 13 ani si niciodata nu am avut prieten.In 13 ani mi-au placut de 3 baieti unu de la gradintalaughing bine dar nu era asa important, apoi mi-a placut de unu care a fost nou in grup, dar acum nu imi mai place in prezent imi place de unu dar...chiar daca imi zice sa fiu cu el o sa ii zic nuuuuuu.Multi baieti ma plac dar eu sunt fata cuminte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa parerea mea, la varste mici, copiii cred ca iubesc, insa nu iubesc, dandu'si seama de asta mai tarziu, totul este nou atunci.
la 12 ani crezi ca iubesti, la 14 iti dai seama ca abia atunci, iar la 20 reazezi ca abia atunci ai iubit pentru prima oara.
si eu am 14 ani, dar cred ca asa este...

| irina1998 a răspuns:

Eeeeh...am 12 ani si tias putea explica:multi vor sa fie evidentiati si sa fie mai presus decat altii si daca te referi la sensu amici nu-i nimica rau in asta chiar deloc