| Konan13 a întrebat:

De ce copii din ziua de azi nu mai au bun simt? Isi bat joc de alti si ranesc fara sa se genadeasca de doua ori inainte! Sunt ei mai tari sau ce?
la scoli copii sunt batjocoriti si chiar batuti! Ce ati face voi in aceasta privinta ca director\directoarea in cazul in care acei copii chiar nu pot fii opriti!
Funda celui mai bun raspuns!

3 răspunsuri:
| TrendyHedgehog a răspuns:

Parerea mea e ca acei copii care sunt "super smecheri" ori nu au fost educati ori vor sa ascunda adevarata lor fata printr-o atitudine dura.Eu una i-as trata si pe ei cum ii trateaza ei pe ceilalti, atunci o sa realizeze(poate) ca toti suntem egali si nu te face cu nimic mai bun daca injuri/lovesti o persoana.

| XDeiutzaX a răspuns:

Cred ca le-as face rost amandurora de o vizita la un psiholog(amandoi sa fie prezenti in acelasi timp) ca sa isi rezolve problemele. Daca nici asa nu functioneaza cred ca as strange toata scoala(sau as face grupuri si le iau pe rand cu discursul) si cu ajutorul unui microfon as spune un discurs emotionant despre educatia copiilor din ziua de azi, despre viata scurta pe care toti trebuie sa o ducem pe drumul nostru, fara alte batjocuri din partea altor copii, despre faptul ca nimeni nu e perfect apoi cred ca as face si o sedinta cu toti parinti copiilor(tot pe acest fapt, pentru a ii educa mai bine) la care prezenta tuturor e obligatorie.

| Voidwithin a răspuns:

Ca director as suna la politie sa vina politia sa dea o amenda la parinti.
Ori i-as exmatricula sau l-as pune sa spele wc-urile si sa faca curat toata ziua.