| BigKing a întrebat:

De ce copii din ziua de azi se maturizeaza atat de repede?(atat fizic cat si psihic).
Vreau sa spun ca vad la 13 ani copii atat de seriosi ce dau vina pe scoala pentru faptul ca sunt tristi mereu iar din punct de vedere fizic faptul ca vad fete de 13 ani cu sanii mari si baieti tot de 13 ani cu par facial etc.
Care ar fi cauza?

4 răspunsuri:
| HinataYuno a răspuns:

Nu stiu de ce. Eu m-am maturizat repede, pentru ca sunt adoptata si asta m-a maturizat, eu la 15 ani, gandesc ca unul de 22-24 de ani... Dar la altii e de vina societatea. Din punct de vedere fizic, fetele nu au sanii neaparat mari, multe folosesc sutien cu push-up. La baietii nu stiu de ce :3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din punct de vedere psihic copii/adolescenti se maturizeaza datorita societatii in care traim(si cum si tu spuneai din pacate de obicei maturizarea vine din cauza unei probleme aparute) fie in societate(mediul scolar, mediul ''de provenienta''-grupul de prieteni din care face parte...) sau cel mai adesea chiar din mediul familial.
Tehnologia prin intermediul mass-media (tv, internet, radio...) au de asemenea un impact covarsitor asupra maturizarii psihice si fizice(un impact atat pozitiv-deoarece isi pot imbunatati cunostiintele generale DAR mai ales unul extrem de nociv(violenta prezentata si continut sexual explicit).

De ce se maturizeaza din punct de vedere fizic atat de mult?
thinking
Cred ca alimentatia isi spune cuvantul(vorba aia:''esti ceea ce mananci'') si din pacate cam tot ceea ce consumam astazi este nociv(contine euri si aditivi alimentari) care provoaca dereglari hormonale.

| darrio2007 a răspuns:

Oricum,este doar pe exterior.In mintea lor tot copii sunt.Se vede si din intrebarile postate pe TPU.

| sublime89 a răspuns:

Poate e ceva in mancare, sau in aer, sau in apa, sau in societatea noastra.